YARECK Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 No brawo! Wielkie GRATULACJE. Tak ostatnio jak byłem na forum i czytałem że już suzi poszła to myślałem kiedy będzie nowe. No i proszę. Przyjemnego śmigania i do zobaczenia na trasce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Boniek jak juz cie mowilem.. ty sprzedales- ja sprzedalem..Ja kupilem- ty kupiles ;) I sprzecior pierwsza klasa... JESZCE RAZ GRATULACJE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Gratuluje zakupu... coś widzę, że grono gs-owców się na uszczupla :P Trzeba będzie się za nowym sprzętem rozejrzeć :) (kiedyś :banghead: ). A napisz mi Boniek jak długo trwała sprzedaż gs-a? Od wystawienia na aukcji (czy też w gazecie) do podpisania umowy ;) Jest trochę gs-ów na naszym rynku i się zastanawiam czy są jakieś problemy ze sprzedażą 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Pieknie :) cieszem siem ze nie tylko ja mam banana na twarzy, mój nie schodzi juz od dobrego czasu i tak pozostanie podobnie pewnie jak i u Ciebie.Gratuluje zakupu ... czarne moto rządza ostatnio ;) ps.Jest miodzio :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ja także gratuluję nowego nabytku :) - tym bardziej, że nie jest łatwo znaleźć ten model na rynku wtórnym. Jeśli można zapytać: długo szukałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 A napisz mi Boniek jak długo trwała sprzedaż gs-a? Od wystawienia na aukcji (czy też w gazecie) do podpisania umowyNie chcę Cię załamywać' date=' ale pierwszy raz wystawiłem na Allegro pod koniec października. Sprzedałem miesiąc temu. Goście znaleźli moje ogłoszenie na www.gielda.motocykle.pl Trochę to generalnie trwało.Jeśli można zapytać: długo szukałeś?Od sprzedaży GSa minął równy miesiąc także nie było źle. Obejrzałem jakieś 4 Fazery, kilka innych miałem na oku. W końcu zdecydowałem się na zakup :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 A napisz mi Boniek jak długo trwała sprzedaż gs-a? Od wystawienia na aukcji (czy też w gazecie) do podpisania umowyNie chcę Cię załamywać' date=' ale pierwszy raz wystawiłem na Allegro pod koniec października. Sprzedałem miesiąc temu. Goście znaleźli moje ogłoszenie na www.gielda.motocykle.pl Trochę to generalnie trwało.[/quote']No to mnie nie pocieszyłeś :D Skłamać trzeba było :( Ale spoko - każda potwora znajdzie swego amatora :) pzdr i wielu nawiniętych kilometrów życzę 8) @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Dla mnie i tak będziesz ex-gieesiarz! ;) Ale cóż, rośniemy! Rośniemy! Gratulacje! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 nooo!!! gratulacje!!! rodzinka fazerów szybko sie rozrasta !!!!!!!!!!!!! kto wie może sobie jakiś zlocik zorganizujemyyyyyy ;) p.s. czarny jest zajebisty !!! szerokiej drogi!!! cbr f3 łeb w łeb ,sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 ja rowniez wielkie gratki! :mrgreen: uh uh juz niedlugo i ja bede skakal ze szczescia jak ty kiedy w moim garazu stanie moje nowe moto ;)Pzdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 No to mnie nie pocieszyłeś Skłamać trzeba było Ale spoko - każda potwora znajdzie swego amatora Z zainteresowaniem na pewno kłopotu nie będzie, tylko zdarzają się czasem mało konkretne osobniki które tylko dupę niepotrzebnie zawracają :PDobry GS zawsze znajdzie kupca ;) Dla mnie i tak będziesz ex-gieesiarz!Ale cóż, rośniemy! Rośniemy! GSa zawsze będę polecać na początek. Dobra to maszyna jest :) Tylko ile można było nią jeździć . Chęci na zmianę były, kasa też, także to była kwestia znalezienia odpowiedniego sprzęta :) Po przejechaniu Fazerem paru km tak mi się podoba, że strach ;) To był dobry wybór. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Gratulacje z zakupu sprzecika ;) To był dobry wybór. Z pewnością :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi