Skocz do zawartości

Też się pochwalę, a co :D:D

Boniek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gratuluje zakupu... coś widzę, że grono gs-owców się na uszczupla :P Trzeba będzie się za nowym sprzętem rozejrzeć :) (kiedyś :banghead: ).

A napisz mi Boniek jak długo trwała sprzedaż gs-a? Od wystawienia na aukcji (czy też w gazecie) do podpisania umowy ;) Jest trochę gs-ów na naszym rynku i się zastanawiam czy są jakieś problemy ze sprzedażą 8)

pzdr @starte

Pieknie :) cieszem siem ze nie tylko ja mam banana na twarzy, mój nie schodzi juz od dobrego czasu i tak pozostanie podobnie pewnie jak i u Ciebie.

Gratuluje zakupu ... czarne moto rządza ostatnio ;)

ps.Jest miodzio :!:

A napisz mi Boniek jak długo trwała sprzedaż gs-a? Od wystawienia na aukcji (czy też w gazecie) do podpisania umowy

Nie chcę Cię załamywać' date=' ale pierwszy raz wystawiłem na Allegro pod koniec października. Sprzedałem miesiąc temu. Goście znaleźli moje ogłoszenie na www.gielda.motocykle.pl Trochę to generalnie trwało.

Jeśli można zapytać: długo szukałeś?

Od sprzedaży GSa minął równy miesiąc także nie było źle. Obejrzałem jakieś 4 Fazery, kilka innych miałem na oku. W końcu zdecydowałem się na zakup :)

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

A napisz mi Boniek jak długo trwała sprzedaż gs-a? Od wystawienia na aukcji (czy też w gazecie) do podpisania umowy

Nie chcę Cię załamywać' date=' ale pierwszy raz wystawiłem na Allegro pod koniec października. Sprzedałem miesiąc temu. Goście znaleźli moje ogłoszenie na www.gielda.motocykle.pl Trochę to generalnie trwało.[/quote']

No to mnie nie pocieszyłeś :D Skłamać trzeba było :(

Ale spoko - każda potwora znajdzie swego amatora :)

pzdr i wielu nawiniętych kilometrów życzę 8)

@starte

nooo!!! gratulacje!!! rodzinka fazerów szybko sie rozrasta !!!!!!!!!!!!! kto wie może sobie jakiś zlocik zorganizujemyyyyyy ;)

p.s. czarny jest zajebisty !!! szerokiej drogi!!!

cbr f3 łeb w łeb ,sprawdzone

No to mnie nie pocieszyłeś Skłamać trzeba było

Ale spoko - każda potwora znajdzie swego amatora

Z zainteresowaniem na pewno kłopotu nie będzie, tylko zdarzają się czasem mało konkretne osobniki które tylko dupę niepotrzebnie zawracają :P

Dobry GS zawsze znajdzie kupca ;)

Dla mnie i tak będziesz ex-gieesiarz!

Ale cóż, rośniemy! Rośniemy!

GSa zawsze będę polecać na początek. Dobra to maszyna jest :) Tylko ile można było nią jeździć . Chęci na zmianę były, kasa też, także to była kwestia znalezienia odpowiedniego sprzęta :) Po przejechaniu Fazerem paru km tak mi się podoba, że strach ;) To był dobry wybór.

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl