Bandzior Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Jak zwykle problem z ubezpieczalnią.Kasę za motocykl wypłacili w kwocie , która mnie zadowoliła.Trudniej z kwotą za moją nogęprzede wszystkim zrastaj się szybko i na twardo ;) mi za kilka dni stukna 3 miesiące od wypadku. także kule, potrzaskana lewa noga i nieco drutów (wewnątrz kości), więc wiem co czujesz. dodatkowo wstrząs mózgu, uszkodzony kręgosłup szyjny i... sprawca, który nie przyznał się do winy, ba! nawet po karetkę nie zadzwonił :) sprawa obecnie w prokuraturze. dobrze że motocykl Ci się ostał, z mojego niewiele zostało :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 ps. tłumiki w zygzaku masz z jakiegos pierdopeda? :mrgreen: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=91963954 specjalnie przerobione, a są one od kawy gpz. [ Dopisane: 13-03-2006, 12:44 ]Jak zwykle problem z ubezpieczalnią.Kasę za motocykl wypłacili w kwocie , która mnie zadowoliła.Trudniej z kwotą za moją nogęprzede wszystkim zrastaj się szybko i na twardo ;) mi za kilka dni stukna 3 miesiące od wypadku. także kule, potrzaskana lewa noga i nieco drutów (wewnątrz kości), więc wiem co czujesz. dodatkowo wstrząs mózgu, uszkodzony kręgosłup szyjny i... sprawca, który nie przyznał się do winy, ba! nawet po karetkę nie zadzwonił :) sprawa obecnie w prokuraturze. dobrze że motocykl Ci się ostał, z mojego niewiele zostało :banghead: to u mnie przedszkole...ale równie mocno życzę ci powrotu do zdrowia. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 zdrowiejcie tam wszyscy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Następne kłopoty są z ZUSEM. Podważyli moją umowę o pracę i przestali mi wypłacać chorobowe i rechabilitacyjne a co zatym idzie przestałem posiadać pieniądzę na życie Aaaa - u nich to normalka. Ostatnio prowadzilismy sprawe kobiecie' date=' ktorej rowniez odmowiono wyplaty. Kobieta zaszla w ciaze i od 3-miesiaca zaczely sie powazne problemy zdrowotne. ZUS przyjal, ze umowa o prace jest fikcyjna, bo przed zwolnieniem pracowala tylko 2-miesiace - wiec jaki pracodawca chcialby faktycznie zatrudnic kobiete w ciazy i to slabego zdrowia 8O .[/quote'] A co powiecie o ludziach pracujących na akord, których obowiązuje zasada "nie pracujesz - to nie jesz" (i nie mam tu na myśli pracowników fizycznych zatrudnianych gdzieś na czarno, lecz wszelkiej maści freelancerów, żyjących od zlecenia do zlecenia - wszak model zatrudnienia na etat powoli odchodzi do lamusa)? O ile naprawdę żal mi Założyciela wątku, któremu przytrafił się nieszczęśliwy wypadek, o tyle jestem w stanie zrozumieć państwo, które nie ma ochoty utrzymywać kombinatorek uciekających w ciążę. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ja osobiście uważam że coś z tego będzie bo gówno to już jest , także głowa do góry, jakbyś potrzebował jakiejś pomocy to rzuć temat a forumowicze (mam nadzieję że reszta forumowiczów zgadza się ze mną) postarają się jakoś pomóc, życze wytrwałości w walce z zusem i do zobaczenia na trasie!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi