mati27d Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 tak sie sklada ze te zwykle zimmeringi nie trzymaja duzego cisnienia i sa przystosowane do walka ktory sie obraca a menszety (typowe uszczelniacze do lag) sa zrobione tak aby trzymaly duze cisnienie i w nich jest przewidziany ruch wzdluzny a nie obrotowy wiec nie wiem czy takie zwykle zimmeringi wam dlugo wytrzymaja gwarantuje ze po ostrej jezdzie zaraz pociekna i jeszcze w takiej maszynie gdzie skok zaaieszenia jest dosc duzy wiec i cisnienie tez PS. nie polecam ariette mi bardzo szybko puszczaly a za to athena o wiele tansza i lepsza dostepnew larssonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Siema :( http://www.allegro.pl/item89691707_uszczelniacze_zawieszenia_do_twojego_motocykla.html -jak to zobaczyłem to myślałem że upadnbe ze śmiechu :!: - jak moznma tak ludzi obrabiacc z kasy!!?? za dwa zimmeringi biora se 25zl :) Ja kupuje identyczne zimmeringi w sklepie z łożyskami po 2zł za sztuke :mrgreen: Więc kolego "Peter" nie kupuj tej drozyzny z allegro tylko idż do sklepu z łożyskami (napewno masz taki w swojje okolicy) i wez ze sobą stare zimmeringi i oni Ci daja nowe takie same :!: I będzie tanio i dobrze :mrgreen: POzdroZdzierają to producenci motocykli gdzie uszczelniacze kosztują ponad 100zł... Sam brałem od tego kolesia i może od jesieni dużo nie jeździłem ale nic nie cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi