artur123 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Hmmmm. Czyśbyś już się poddał? jeszcze do zimy to kupa czasu. Ja jak dozyje to dziś wiedzorem wrzucam silnik w swoją MZ-ete i odpalam. Pędzie chwila prawdy.............. Jak będę mial problemy z czymś to napiszę :) Pozdrawiam. Witam wszystkich Ja też mam mz 150 i do garażu na zimę jej nie chowię poniewaz to moj pojazd do pracy Mam jeszcze cbr 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor240391 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Znowu mam pytanko. Nie wie może ktoś z was gdzie można kupić elektroniczny zapłon do etz 250, lub kto takie zeczy naprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 naprawia takie rzeczy kilku ludzi ja polecam janka z Mz-klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Znowu mam pytanko. Nie wie może ktoś z was gdzie można kupić elektroniczny zapłon do etz 250, lub kto takie zeczy naprawia. Spróbuj poszukać na http://www.agmot.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor240391 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Spróbuj poszukać na http://www.agmot.pl/ A masz może jakieś lepsze namiary, bo nie moge sie skontaktować. Możesz napisac mi na gg. Byłbym naprawde wdzięczny. naprawia takie rzeczy kilku ludzi ja polecam janka z Mz-klubu. Sorry to do Ciebie miała być odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 A masz może jakieś lepsze namiary, bo nie moge sie skontaktować. Możesz napisac mi na gg. Byłbym naprawde wdzięczny. Sorry to do Ciebie miała być odpowiedź. w ag-mot tel. są czynne w godzinach pracy... a wueska mówiąc o janku z mz - klubu miał zapewne na myśli forum MZ http://forum.mz-klub.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor240391 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 w ag-mot tel. są czynne w godzinach pracy... a wueska mówiąc o janku z mz - klubu miał zapewne na myśli forum MZ http://forum.mz-klub.pl/ Znalałem tego Janka na tym forum, ale nie idzie sie z nim zkontaktować. Znalałem tego Janka na tym forum, ale nie idzie sie z nim zkontaktować. a w agmoto nie mają zapłonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 9740097- janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor240391 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar124 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 witam jestem nowy i mam problem z mz etz 250 wiecie co sie moze dziać ze przytapiają sie platynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Spróbuj wymienic kondenator, i dotrzyj papierkiem drobnym przerywacz, aby stykał się na całej powieszchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Co to znaczy ze wał jest ok ile masz bicia na czopach ? Odrzutnik oleju załozony simer zamocowany w dobra strone? Simer markowy czy jakiś co wapdł ci do rąk? Zwariowana Eta wkońcu chodzi;) Jedank okazało się że wał... ale co ciekawe wał nie był krzywy, tylko owalny na simmerze!!!?? Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem! Gościu w załadzie gdzie sprawdzaliśmy wał był zszokowany hehe! Wał wymieniłem i idzie jak zła! Wszytsko jest ok! Pozdrawiam Jurand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Panowie, mam na sprzedaż osłony do łańcucha. Skrzynie biegów, i komplet tarcz sprzegłowych (praktycznie nowe!!) do MZ ETZ 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor240391 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam. Mam pytanko. Jak ustawić przednią lampę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Stacja diagnostyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi