M@łpa Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 dzieki za informacje To co napisałes to wszystkomam ok, moze troszke łancuch jest naciagniety no ale regulacja sie nie skonczyła wiec jeszcze 1000km powinien bezproblemu zrobic. Silnika wiem ze nie moge meczyc tym bardziej ze jest jeszcze na dotarciu wiec 4 tys max. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuk Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zapraszam wszystkich uzytkowników na moja strone poswieconej motocyklom z pod znaku MZhttp://swiat_mz.w.interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AddaM Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Witam wszystkich ;) Wlasnie kupilem [shadow=red:f9f7a68527]Mz etz 251 [/shadow:f9f7a68527]w stanie dostatecznym bez silnika niestety :ehz: :ehz: nie mial by ktos takiego silnika na odsprzedanie :?: .Mam kilka pytan ile moze kosztowac pomalowanie ramy akryle?Jaka najlepszy lakier bylby na pomalowanie karoseri(?)?Mam tez maly dylemat dotyczacy kupna tlumika.Otuz nie wiem czy wybrac sportowy czy zwykly?Ma ktos jakies doswiadczenie w jezdzie na sportowym tlumiku ?I jeszcze jedno jakie opony byscie mi polecili :?: Byc moze stworz stronke gdzie bede opisywal poset w robieniu mojej [shadow=darkred:f9f7a68527]MZ ETZ 251 [/shadow:f9f7a68527](musze zakupic aparat cyfrowy :ehz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Witam wszystkich :buttrock: Wlasnie kupilem [shadow=red:22f1bf0ffd]Mz etz 251 [/shadow:22f1bf0ffd]w stanie dostatecznym bez silnika niestety :ehz: :ehz: nie mial by ktos takiego silnika na odsprzedanie :?: .Mam kilka pytan ile moze kosztowac pomalowanie ramy akryle?Jaka najlepszy lakier bylby na pomalowanie karoseri(?)?Mam tez maly dylemat dotyczacy kupna tlumika.Otuz nie wiem czy wybrac sportowy czy zwykly?Ma ktos jakies doswiadczenie w jezdzie na sportowym tlumiku ?I jeszcze jedno jakie opony byscie mi polecili :?: Byc moze stworz stronke gdzie bede opisywal poset w robieniu mojej [shadow=darkred:22f1bf0ffd]MZ ETZ 251 [/shadow:22f1bf0ffd](musze zakupic aparat cyfrowy :ehz: )wszystko o co pytasz jest na forum - musisz tylko skorzystać z opcji "szukaj". Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 wszystko o co pytasz jest na forum - musisz tylko skorzystać z opcji "szukaj". Pozdrawiam No i skorzystałem ale o MZ ES 250 nic nie piszecie. Dlatego pytanie do starych wyjadaczy czy gdzieś na forum są jakieś posty dotyczące MZ ES 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 a co cie dokladnie interesuje odnosnie ES 250?? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 wszystko obojetnie czy to bedzie jak ustwic zapłon, gaznik, regler, czy wymienic zarówkę :lol: Potrzebuje kazdej informacji na temat tego motovykla bo jako niedoszły student informatyki i obecny budownictwa na temet mechaniki moje pojecie jest niestety skromne :oops: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 przeciez to o co pytasz to praktycznie w malym stopniu odbiega od modelu TS czy ETZ Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Jesli tak mówisz. to do ETZ powinienem coś już coś szybciej znaleźć aniżeli do ES, poeksperymentuje i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martin_MZ250 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Mam problem (w MZ ETZ 250) przy około 3 tys. obrotów w silniku coś strasznie mi stuka. Co jest grane? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Czesc wszystkim :D Niedawno kupiłem Mz Etz 251e. Jak narazie jestem bardzo zadowolony z niej :mrgreen: Widze ze niezłe moto mozna z Mz zrobic 8) Ja narazie planuje znienic kolor z błekitnego na czarna perłe z chromowanym MZ na baku, białe zegary, białe albo przyciemniane kierunkowskazy, prostokatne chromowane lusterka, ogolnie to ma byc czern z chromem co wy na to?Znacie jakies Kluby Mz? istnieja jakies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaju Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Jestem tu nowy i chcialem sie przywitac.Jezdze MZ ETZ 250 od dwoch lat.Chetnie nawiaze kontakty. Chetnie pomoge.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Mam problem (w MZ ETZ 250) przy około 3 tys. obrotów w silniku coś strasznie mi stuka. Co jest grane? ja bym obstawial Wal. zapewne ma juz luz na korbowodzie. sprawdz sobie na wylaczonym zaplonie taka rzecz. przystaw ucho kolo cylindra i pociagnij starter reka - jesli uslyszysz takie dziwne klekotanie podczas najnizszego i najwyzszego polozenia tloka to prawdopodobnie to jest wal albo jak bedziesz mial szczescie to lozysko igielkowe pod tlokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 11 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 Posiadam MZ ETZ 250 z 83 r. Pozdraviam wszystkich maniakoof 2T i MZ 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew Opublikowano 13 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2005 Cześć Mam MZ ETZ 250 od pół roku Czy może mi ktoś powiedzieć jak dobrze wyregulować gażniktypu 30N-1 :eek2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi