MYCIOR Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 niezle to nastraja przed sezonem, ale to dobrze bo na mnie to robi wrazenie i napewno zostanie w pamieci. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 bardzo wzruszajacy film. Przy kazdym zdjeciu mysle co dzialo sie z kierowca ... Daje do myslenia [ Dopisane: 10-03-2006, 20:03 ]ehh jakie te zycie ulotne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toSter Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 dawno nic mnie tak nie poruszyło... pozdrawiam P.S usmiech autora tematu zaraz po podaniu tego linka mnie denerwuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 usmiech autora tematu zaraz po podaniu tego linka mnie denerwuje..Bo autor strasznie sie stara by byc kontrowersyjnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Filmek dobry, chociaż troche smutno tak zima ogladać... wspomina sie przyjaciól i chwile które przeminęły ;/ Bezpiecznego sezonu dla wszystkich życze by nikt nie został bohaterem takiego zdjecia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Przez cały film miałem ciarki :-x Motocyklista stojący nad grobem jak stwierdził Harvester - prawdopodobnie kolegi daje do myślenia...Kto jest wykonawcą tego utworu? bo mimo to ze jest smutny to mógłbym go czasem włączyć i zastanowić sie nad życiem...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Po obejrzeniu tych migawek, wyjadę na ulice z myślą, że na pewno muszę się bardzo dużo nauczyć, ale też, że każdy uczestnik drogi to potencjalna osoba, która chce mnie zabić... [ Dopisane: 11-03-2006, 11:20 ]i jeszcze jedno, na pewno nie pokaże tego filmu mojemu ślubnemu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Filmik na prawde daje dużo do myślenia :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sain Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 teraz rozpocznie sie moj pierwszy sezon, musze poogladac sobie wiecej takich video, zeby pohamowac emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Filmik naprawde daje duzo do myślenia,narazie nie ma sezonu więc czujemy sie bezpiecznie.... ale co bedzie później....??? [ Dopisane: 11-03-2006, 12:52 ]Da sie te filmy na dysk sciagnąć? jak tak to powiedzcie jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Oby było nam dane przyjaciele przeżyc ten sezon do końca Oby los w niebiańskie drogi nie wysłał ,nie zgasił na zawsze słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 usmiech autora tematu zaraz po podaniu tego linka mnie denerwuje..Bo autor strasznie sie stara by byc kontrowersyjnym...sorrki zmieniam juz, teraz lepiej ??? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 filmik daje duzo do myslenia, ale i tak zagorzałych miłośników dwóch kółek to nie przestraszy tak, żeby już nie wsiedli na motorek; a ja dlatego, że tak mało jeszcze umiem szkole swoje techinki jazdy u Tomka Kulika(m.in. poślizg kontrolowany).POLECAM!!! ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi