krzy Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Witam, czy taki motor z 2005 roku wersja europ. ma immobilizer? Mam taki silnik z rozbitka i chciałem go zamontować do motolotni ale nie odpala. Jest może ktoś kto to zdziała albo wie jak unieszkodliwić? Moge odwdzięczyć się na temat samochodów z grupy VW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Sprzęcik ma zabezpieczenie, najtaniej jest zdobyć całą wiązkę z rynku USA, wraz z ECU i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Damian ma rację CO TO MA BYĆ?Kilka lat temu przystosowywałem silnik RD350 bez skrzyni biegów i uzyskiwał ciąg większy jak VW ale skubany targał namiętnie paski zębate.Na warsztacie od kilku lat leży silnik Trabanta lekko przebudowany na boksera. Jeden z pilotów mechaników z Katowic zastosował silnik BMW 750 do którego zbudował sam komputer i wtryski ale ten silnik jest zabudowany w ultralight.Silnik R1 można odpalić bez problemu na wyścigowym module zapłonu a i kucyków przybędzie. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Ja wole nie myśleć jak to będzie latało :P. Chcesz się motolotnią z motocyklistami ścigać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzy Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Będzie szybka, skąd można zdobyć taki moduł i mniej więcej za jaką kwotę ewentualnie wiązkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi