markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Co do ochroniarza nie chodzi o to, po prostu ja sie nie nadaje i nie bede nadawać :)Polecam Magnum 8000 w 4 dni przybrałem 3 kg. masy, wiec z każdego można zrobić ochroniaża.... :biggrin: ale wiem ze dobrze platne :D i przyszlosciowe ;) Czyżby w uni szukali frajerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 A co sie kryje pod hasłem "Skromne życie"? 2l wody i bochenek chleba dziennie w namiocie w parku? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Jak by do tego doszedł jeszcze Harley Davidson, to poszedłbym szukać tej pracy... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Polecam Magnum 8000 w 4 dni przybrałem 3 kg. masy, Mieśniowej czy mięśniowo-piwnej? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Piwo niestety z tego co wiem wypłukuje białko, wiec... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 i od piwa rośnie brzuchol wielki :biggrin: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Chodziło mi czy ci sie te 3kg to masa mieśni czy jednego mięśnia piwnego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Piwa nie piłem od czasu 18 u Qmpla, czyli 4 tygodnie... :biggrin: Ale impreska była jak nic... :) Nie bede tu demoralizował młodszych stażem motoroweżystów mówiąc po jakiej ilości alkoholu można dojechać do domu... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 wejdzcie www.50-125.info/marta specjalnie dla nas chat... zeby nas nie wywalili z forum :icon_imgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Ja jak jestem gdzieś motorem to nie wypije i łyka piwa, to jedna z niewielu zasad jakich sie trzymam :) A swoją drogą nie wiem ile bym mógł wypić żeby jeszcze jakoś jechać, za to wiem ile mi wystarczy żeby mi sie film urwał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 wejdzcie www.50-125.info/marta specjalnie dla nas chat... zeby nas nie wywalili z forum :icon_imgreen: Co sie z tym chatem stało o 1:30?? dałeś mi bana czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 ja tez wylecialem!! moze nie potrzebnie dawalem opa Marcie69 :biggrin: Diego tego tematu juz nie ma... http://forum.motocyklistow.pl/Szukam-tematu-t53029.html ale co ja sie bede tlumaczyl... :) jak w kawale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Qrde, a zapomniałem powiedzieć Marcie, ze jak ona go nie znajdzie, to stawia mi browara. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Markos teraz już za późno :biggrin: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Witam. No to jak, dzisiaj też o 23?Ps. Ja bym napisał np. do Admina na PW co do tematu. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi