markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Coż za refleks... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 :icon_question: marta mi na twoim miejscu dystans miedzy tobą a magikiem by wystarczył :P Ty wcale dalej nie mieszkasz :P A ja na ochroniarza sie nie nadaje (klasa humanistyczna)No chyba, że jako chłopak do towarzystwa dla Marty, to z miłą chęcią ;) pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 :icon_twisted: wyśle ci nagrode główną pocztą, czyli piwo Kufel (0,5l w netto za 0.69zł w plastiku :icon_question:[nie myślcie że to pije]) (A swoją drogą to nie za dużo osób zna Łone. Polecam jako alternatywny HH) :icon_mrgreen: Ty wcale dalej nie mieszkasz :P A ja na ochroniarza sie nie nadaje (klasa humanistyczna)No chyba, że jako chłopak do towarzystwa dla Marty, to z miłą chęcią ;) pozdr. żeby ona nie musiała transferować swoich drobniaków i telefonu do kieszeni dresa... Ty z chęcią zrobisz to za nią nie? Jako chłopak do towarzystwa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Łona, miałem jego album ;)Ten remix "rozmowa" mi się podobał.A za co ta nagroda i dla kogo ? Pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) dla marty jako że odgadła ;) P.S.Szykujcie sie że liczba 0% wzrośnie nam troche :P o ile moderator sie dowie :P Edytowane 29 Lipca 2006 przez Diego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Poczytaj temat, jesteś w humanistycznej, to powinieneś byc dobry w czytaniu ze zrozumnieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Coż za refleks... :icon_twisted: Sie gra sie ma ;P A ja na ochroniarza sie nie nadaje (klasa humanistyczna)No chyba, że jako chłopak do towarzystwa dla Marty, to z miłą chęcią ;) pozdr. A to humanista nie może być ochroniarzem ? :icon_question: no patrz, człowiek uczy się całe życie :P wyśle ci nagrode główną pocztą, czyli piwo Kufel (0,5l w netto za 0.69zł w plastiku :P[nie myślcie że to pije]) Ty nie pijesz takich rzeczy ale mi chcesz wysyłać ? :icon_mrgreen: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 w dzisiejszych czasach to humanista moze byc inzynierem w fabryce kopiacej rowy nawet. Polecam stanowisko operatora kopraki recznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Ty nie pijesz takich rzeczy ale mi chcesz wysyłać ? :P Patrz Qrde, żałuje dziewczynie na piwo... ;) Ey Marta, ja nie wiem co Ty w sobie masz, ale przez ciebie wszystkie tematy już oftop... ;P Może trzeba założyć jakiś tmat: pytania do Marty, czy coś. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Ty nie pijesz takich rzeczy ale mi chcesz wysyłać ? :P Nagrode wybierała Komisja kontroli gier i zakładów nie ja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Markos to ja już się nie udzielam ;P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Polecam stanowisko operatora kopraki recznejRobiłes na nim, że wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Ey Marta, ja nie wiem co Ty w sobie masz, ale przez ciebie wszystkie tematy już oftop ach, magia "69"... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Primo: To że jestem w klasie humanistycznej nie znaczy, że ... jestem dobry ;) W ogóle to dopiero teraz ide do pierwszej klasy :PSzkoda, że nie dla mnie, a już liczyłem na browarka :P tyle, że ja alkoholu nie pije. Wole soczek FRUGO :icon_question:Co do ochroniarza nie chodzi o to, po prostu ja sie nie nadaje i nie bede nadawać :icon_twisted: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 jeszce nie robilem ;) ale wiem ze dobrze platne :P i przyszlosciowe :icon_question: a tak prawde mowiac to starczy Ci z tego na 0,5 miecha dla jednej osoby na skromne zycie :P i super bryke.... rower typu "HELENA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi