Kamil07 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 http://www.allegro.pl/item117901043.html kurde co za akcja, ja się pogubiłem w niej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Witam. Nie no jeszcze Arcer mi sie tu wpycha.Panowie kolejeczka jest, a więc ja jestem pierwszy później, później sami wybierzecie, ps. zeby nie było ja jestem pierwszy i nie ma udziwnień.Wszyscy jednak czekamy na opinie Marty ;) pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ;) padłam ze śmiechu jak to czytałam ;)Oficjalny komunikat : nie planuję własnych dzieci (przynajmniej w najbliższej przyszłości)Ojro słyszałam o becikowym :cool: Miało być o motoroweraaach ! Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Zawsze można dla przyjemności. Nadal jestem pierwszy ? Ps. za mało lat mam na to sory ;) pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Nomalnie ludzie uwzieli się na chopery :D :P :cool: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=117641171 ;) To motor-perspektywa ;) A po za tym Marta do wynajęcia chyba nie jest, zaznaczam, chyba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 A po za tym Marta do wynajęcia chyba nie jest, zaznaczam, chyba ;)Nie chyba tylko NA PEWNO nie jest. ;) Obojętnie ile byście nie mieli lat ;P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Marta, oni sie napalili tak na ciebie przez to magiczne 69 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Admin mnie pogryzie jak drugi raz będę chciała nick zmienić ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 To wyjaśnij wszystkim o co chodzi, bo niektórzy chyba sie łudzą że to ulubiona pozycja albo cu ;) rozwiej wątpliwości i przypuszczenia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Pfff ;) Nie zdradzam publicznie takich tajemnic ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 To nie dziw sie że hormony szaleją ;) i spodziewaj sie fanklubu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Diego taka cicha woda brzegi rwie, a sam chętnie by się przyłączył.Co tu dużo mówić, zawiodłem sie nóż w serce :) Marta mnie nie chce ;) Chyba czas zastartować na gg ;)Ps. Zmien nick na wygadana bestia :cool: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Diego taka cicha woda brzegi rwie, a sam chętnie by się przyłączył.Co tu dużo mówić, zawiodłem sie nóż w serce :D Marta mnie nie chce ;) Chyba czas zastartować na gg :cool:Ps. Zmien nick na wygadana bestia :)pozdr. Magik, to taka taktyka podejścia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ale robicie off topiic !! Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 twoja wina ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi