markos Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Markos teraz już za późno :)Szkoda... Qrcze, że ja nie pomyślałem, mogłem powiedzieć, że stawiasz browara(-y) i pijanego mnie do domu odwozisz... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 No no, nie za dużo być chciał ? :biggrin: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 No powiedzcie chłopaki, czy ja jestem az tak wymagający?? Ale już cicho, bo magik na mnie urok jakiś rzuci, albo mi koła w moto poprzebija na odległość... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Witam. Znowu jaki tam urok i przebite opony, całem moto Ci zabiore :biggrin:A tak poza tym to będziecie o 23? pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Mnie raczej nie bedzie, trzeba sie czasem dobrze wyspać... ;) Szybciej to jutro... :D :biggrin: No ale Tobie przeciez chodzi tylko o to, zeby Marta była... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Witam.No ciężko mi z tum że Ciebie nie będzie. No i jeszcze pozapraszajcie koleżanki :biggrin:ehehe pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 No i jeszcze pozapraszajcie koleżanki :biggrin:Ale Ci wymagania rosną... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 eee to niewiele wczoraj straciłem (chyba :) ) A to wszystko przez kabel od zasilacza, taki mały niewinny pożar pod nogami :biggrin: Ja moge być. szad, masz farta że nie am juz tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 farta... raczje pecha bo przez t osie musze z toba uzerac a nie moge Ci pokazac z usmiechem na ustach ze jestes w bledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 nie offtopujcie!! ;) do tematu:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M250024 fajna rx tania i stosunkowo mloda; bardzo mi sie one podobają ale ja wolałbym 125 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 MOTO><CUBIX a co Ci do tego? Nie masz mocy jak Admin, albo Moderator więc masz mało do gadania, no sory :clap:PS. Apka fajna. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Magik jak zwykle :clap: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118611453 Polecam - widziałem na własne oczy super furka:PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Oj Marta Marta a Ty tymi avatarami chcesz chyba coraz więcej swoich wielbicieli przyciągać :clap: Ps. Ciekawe kto mu da 1000zł za rometa, hehe ;) pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 No no Magik może będę miała jakiś swój fanclub ^^ hahaha Btw. nie podoba mi się ten romet ;/ Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi