adu Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 No, i przestraszył się i się nie odzywa ha ha ha :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Adu Graty za rozpoczecie jazd u Tomka TW to zacny sprzet na takie warunki. Ja jak bylem na zimowym kulikowisku moim DragStarem to dopiero byla jazda - opony slicki i lód - niezły hardcore Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Wielkie dzięki Pietra :( Ja jak bylem na zimowym kulikowisku moim DragStarem to dopiero byla jazda - opony slicki i lód - niezły hardcoreWszystko widziałam i podziwiałam! Sama się na początku nabijałam z Waszych poczynań na tym lodzie dopóki sama nie spróbowałam, co to znaczy..... Przyznaje szczerze, że wcale nie jest to takie łatwe. Trzeba się trochę napocić, żeby utrzymać moto. Jazda hardcore'owa, ale jak bardzo fascynująca i emocjonująca! :) PeeSik: Na przyszły sezon kupuję typową crossóweczkę! I wtedy będę chyba w swoim żywiole! Będzie jazda! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Trzeba się trochę napocić' date=' żeby utrzymać moto[/quote']i jak nóżkami mocno trzymać, hehehe :) Na przyszły sezon kupuję typową crossóweczkęteż o tym myślałam, a nawet już szukałam taką 125 :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 nawet już szukałam taką 125 Ja myślę o jakiejś 250! Może SX??? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Zara, moment, dajta se spokój z dwusuwami do rekreacyjnej jazdy.Honda XL/XLR 250 jest bardzo dobrym motocyklem dla dziołchy na poczatek w teren.Wszystko tylko nie dwusuwy, chyba że chcecie zaiwaniać po torze, to wtedy insza inszość. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Honda XL/XLR 250 jest bardzo dobrym motocyklem dla dziołchy na poczatek w terenmoze byc, ale nie jest za wysoki, jak dla dziołchy :) :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasza Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Honda XL/XLR 250 jest bardzo dobrym motocyklem dla dziołchy na poczatek w terenmoze byc' date=' ale nie jest za wysoki, jak dla dziołchy :) :( :D[/quote'] Koleżanka tym jeździ a ma na pewno mniej niż 160cm wzrostu. Fakt, że czasami parkingowo jej się to przewróci.. ale daje radę. Aha - ona obniżała trochę na zawieszeniu a trochę na jakimś łączniku. Swoją drogą mi też się ten motocykl bardzo podoba. Miałem okazję na takim trochę pojeździć w motoszkole www.motoszkola.pl i było to całkiem sympatyczne. Co więcej - działa bez akumulatora i jest podobno nie do zarżnięcia. Wada - niedużo tego u nas, ciężko kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 a może coś takiego, co sądzisz o tym Tomku? :) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=92363851 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Jak na pierwszy sprzęt w teren ma za mocnego kopa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Dla Twojego starszego dziecka w sam raz. Czemu ten wynalazek ma takie małe koła? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Ja myślę o jakiejś 250! Może SX???Widzę że Pani długiego Życia nie planuje :Dno ale gratuluję i zazdroszę. Bo ino jestem mały i do prawka jeszcze długo....tak długo że możliwe że tomek będzie już w szkole instruktorskiej :roll: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Widzę że Pani długiego Życia nie planuje Ja nie mówię, że od razu mam nabywać takiego sprzęta, a w przyszłości..... Na razie mam swojego ukochanego Fredzia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 18 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Uwaga! Adu jest podrywana przez Maksymiliana na nowy atavar!Gdyby nie sciął kudłów to by miał większe szanse... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Uwaga! Adu jest podrywana przez Maksymiliana na nowy atavar!Gdyby nie sciął kudłów to by miał większe szanse...To Pan Panie Tomku nie wie, co się na gg dzieje! Na 4um to jest mały pikuś! Na gg to nie tylko na avatara idzie podryw! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi