Djobeł Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 chciałem sprzedać ale coś mi stuka i nie będę komuś kita wciskał, po 2 to weź i sprzedaj w polsce tl :). ze stukaniem jeszcze nie doszedłem ale to jest do ograniecia. wałczę teraz z przednim zawieszeniem: o ile główka rami poszła mi luks o tyle lagi to masakra jakaś, trochę z mojej winy a trochę już są zużyte efekt- muszę kupić lewa lagę. dziś mi laga lewa doszła i co i ku*wa Chandlerze z allegro kur. ,dolna regulacja nie działa, nie da jej się ruszyć z miejsca a golen ma delikatne wżery rdzy, masakra po prostu, jedyny plus to ze coraz więcej wiem na temat jak działa motocykl :) ps w ten weekent jest zlot w skar wpadnijcie tlami :) ja niestety bede z buda :( ps2. ja z przodu mam o zeba mniej. uwierz ze wiecej ci przeklamuje niz 10km/h :) Cóż wiele prawdy w tym, że TL jest mało sprzedawalnym motocyklem. Zauważyłem, że nawet igiełki długo stoją na allegro, ale zawsze możesz wystawić na e-bayu ;)Ja na razie nie myślę o sprzedaży, w zasadzie zostawiłbym sobie ją na dłużej, bo sprzęt daje mi zajebiście dużo zabawy. Jedyny upragniony następca to RC8, ale to wygranej w lotto, chyba, że mnie Caritas wspomoże ;)Co do zlotu - chętnie, ale w jakimś innym terminie. Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 hehhe te same marzenia ja tez chce RC8R :) trzeba by się kiedyś zgadać i spotkać gdzieś w polsce i pogadać nawet godzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) Bardzo chętnie stary. Ja jestem mobilny, podejrzewam, że kolega Bartez też - fajnie byłoby ogarnąć jakieś spotkanko maniaków TL. To może od razu dogadajmy jakiś termin i miejscówkę? PS-RC8 to kawał szatana, szkoda tylko, że praktycznie nigdzie nie można zapisać się na jazdy próbne... Edytowane 25 Maja 2011 przez Djobeł Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ja jestem ze skarżyska-kamienna mieścina miedzy kielcami a radomiem, 8 km od wąchocka ( jeśli ktoś wachock kuma ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 a ja z kuj-pom Toruń i okolice- to dość daleko mamy od siebie :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 330 km jak by się spotkać w połowie drogi to 175km w jedna. Nie jest źle. Był by ktoś chetny na takie spotkanie ?? można by wtedy umówić się gdzieś po środku zależnie od tego ilu by nas było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 możemy jakoś sie umówić- ja chętny :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ja mieszkam 30km od Posena. Oczywiście jestem za spotkaniem - zrobimy I zlot TL-ek w Polsce hehe. Po szybkim rzuceniu okiem na mape, wychodzi mi, że kompromisowe miejsce to PŁOCK - mam tam metę i byłbym w stanie zorganizować jakąś impreze - plener, browar, namioty itd.Jeśli Wam to odpowiada, dajcie znaka, dogramy termin :flesje: POZDRDjobeł Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 mi raczej bardziej odpowiada spotkanie jednodniowe ze względu na moje napięte terminy :) proponował bym termin kolo bożego ciała 23 czerwca 24,25,26 jakoś takos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 mi raczej bardziej odpowiada spotkanie jednodniowe ze względu na moje napięte terminy :) proponował bym termin kolo bożego ciała 23 czerwca 24,25,26 jakoś takos u mnie ten termin odpada-wyjeźdzam... a z tym płockiem to jak dla mnie dobra opcja, jeszcze z noclegiem :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) to kurde ja nie wiem uzgodnijcie cos a ja sie postaram dopasowac. Z tym ze na przestrzeni najbliższych 6 tyg mam 2 wesela i 2 wieczory kawalerskie troche przerwy i wakacyjny wyjazd i dlatego dla mnie najlepsze parogodzinne spotkanie. najwyzej jak cos ja bym tylko na pare godzin podjechał a wy balujcie :) Edytowane 11 Czerwca 2011 przez Dr.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 W takim razie proponuję początek lipca - Pasują mi również dni w ciągu tygodnia, więc na pewno coś dogramy.Proponuje temat przerzucić na PW, żeby nie zasmiecać tematu :)Wkrótce się odezwę, jedno mamy ustalone - spotykamy się w Płocku :lalag: Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 (edytowane) ja z innej beczki.... wymieniał ktos z Was świece w TLrce? z tylnego cylindra to luz, ale z przedniego....- jak z dostępem- coś trzeba zdejmować(chłodnica czy coś??) Edytowane 5 Lipca 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 powodzenia :) niby nie trzeba ale ja ściągam chłodnicę i wlewam plyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sianko Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam Panowie, od tego sezonu też ujeżdżam TLR.Według manuala trzeba zdemontować (odkręcić 5 śrub i opuścić na duł) chłodnice i klakson co do zlewania płynu nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi