Rolf Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Musze kupić jakąś lepszą kurteczke - mój Probiker sie nie nadaje. Przeglądam rózne oferty i ta kurteczka byc może spełniała by moje wymagania. Inny ciekawy model to T stunt Air Flo lub Air Flo (czarna) skromny wygląd aczkolwiek solidnie się prezentuje. Nie miałem tych kurtek w łapce - może ktoś miał i mógłby się wypowiedzic. Oczywiście mile widziany kontakt do niedrogiego sprzedawcy lub dystrybutora.Byłbym wdzięczny za pomoc lub naprowadzenie mnie na inny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 T-Stunt bardzo fajne kurteczki i super wykonanie-wiadomo alpina.Nadaje sie do chodzenia na codzien jak i na moto.Jaki rozmiar potrzebujesz moze bym cos mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Rolf pamiętaj że Air-flow znaczy że kurtka jest dziurkowana czy coś w tym stylu i totalnie sie nie nadaje do jazdy w chłodniejszy dzień, a tych w naszym klimacie raczej większość :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolf Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 T-Stunt bardzo fajne kurteczki i super wykonanie-wiadomo alpina.Nadaje sie do chodzenia na codzien jak i na moto.Jaki rozmiar potrzebujesz moze bym cos mial. W tym problem - nie bardzo wiem jaki rozmiar. 180 cm 87kgRaczej interesuje mnie czarna z grafitem - czerwona z białym jest fajna ale niezbyt praktyczna.Czy ten model AirFlo jest jest zupełnie przewiewny. Kolega poniżej twierdzi, że zupełnie się nie nadaje w naszym klimacie. T Stunt kosztuje u Ciebie...? Może być priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 tak air flo jest przewiewny i to bardzo pozatym przy glebie to masz po kurtce! ja znalazłem gościa ktory ma tnaio te kurtki napisz na prv dam ci namiary ja już przemyślałem zakup i szkoda wydawać 800zł na kurtkę jak za 500zł masz kurtkę FRANK THOMASA tak samo wygladąjącą i ochraniacze lepsze a alpinestarts i tak made by china a we frank thomas mad by Uk więc ciut lepsze!! pzdr ps.jedynie warto kupić kurtki dainese wypasik są ale mają je tylkow gdańsku z z wayw mam 350km więc mi sie nie cche jechac taki kawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Model T-Stunt Air flo jest faktycznie na lato ale model T-Stunt jest z odpinaną podpinką i w zwiazku z tym jest dobry rownież w chłodne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Model T-Stunt Air flo jest faktycznie na lato ale model T-Stunt jest z odpinaną podpinką i w zwiazku z tym jest dobry rownież w chłodne dni. true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi