KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 No proszę was Panowie takie fajne sportowe, proste, amerykańskie blondi do poru... mhm porozmawiania Jak one są amerykańskie to ja jestem z Japonii :mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Jak one są amerykańskie to ja jestem z Japonii Czy to ważne skąd ONE są......dobrze ,że w ogóle są :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 W sumie po kilku browarach pewnie są piękne :laughing: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Jak one są amerykańskie to ja jestem z Japonii No dobra Klaudiusz niech ci będzie - południowoamerykańskie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 W kaksu każda babka wygląda tak samo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 dofo napisał:Juz ja bym sie nimi zaopiekowal http://r1-forum.com/forums/showthread.php?...threadid=155888 O ja pier..lę zakochałem się ... No prosze was, przecież to pasztety :mrgreen: Nie dość , że pasztety to jeszcze w dodatku brudne :laughing: Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Gdyby nie to myslenie to by ciebie tutaj nie bylo :lol: :lol: :lol: :lol: W sumie po kilku browarach pewnie są piękne dokładnie, no ale i tak zła ta blondi nie jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 klaudiusz napisał: W sumie po kilku browarach pewnie są piękne dokładnie' date=' no ale i tak zła ta blondi nie jest Razz[/quote'] bym powiedzial ze nawet bardzo dobra jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 ja bym sie nią zaopiekowął, opatrzył wycałowal obolałe miejsce. Najlepiej jakby ją wszystko bolało ;) A tak w ogóle to ile ona ma lat, na moje oko max 20.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Gadajcie sobie gadajcie marzyciele. jakby przyszł co do czego to każdy by większość z nich gryzł jak świerzy boczek No way, za bardzo sie cenie i szanuje ;) Moje zęby nie są na każde mięsko, selekcja musi być :mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 nie no byc musi selekcja.. ale ta fajna jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajko Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Nawet sympatyczna, tylko te spodnie niby motocyklowe, jakieś takie bardziej na wygibasy w dyskotece niż do jazdy moto. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Gadajcie sobie gadajcie marzyciele. jakby przyszł co do czego to każdy by większość z nich gryzł jak świerzy boczek No raczej - no chyba że chłopaki mhmh nie teges ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Klaudiusz juz nie kokietuj. Żona ci znowy przez ramię zagląda? MACHO sie odezwal ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 A tak w ogóle to ile ona ma lat' date=' na moje oko max 20....[/quote'] Taaa 20 to ona bedzie miała jak się drugi raz urodzi ;) .....mysle że ze 25 wiosen to już ma na bank :P :banghead: A tak wogole to dziwie sie ze jeszcze nikt nie powiedział ze by wycałował caluśką er jedyne :twisted: ........dziwne.........żeby nie mowić że zboczenie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi