ResoR Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Czy ktoś wraca w sobotę :bigrazz: .... bo ja prawdopodbnie będę musiał wracać w sobotę ............. i samemu to tak smutno się będzie jechało. :) Edytowane 29 Marca 2006 przez ResoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Czy ktoś wraca w sobotę :bigrazz: .... bo ja prawdopodbnie będę musiał wracać w sobotę ............. i samemu to tak smutno się będzie jechało. :) Resor, w sobotę to ja dopiero wyjadę z Wawy - wcześniej chyba nie dam rady niestety... a Ty chcesz wracać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Bandzior Nie rób jaj - jedź w piątek Resor Nie rób jaj - wracaj w niedzielę :) Koledzy poimprezować trzeba, nowe sprzęty opić a wy co? Dacie radę Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Właśnie Pietra, trzeba sprzęty opić, ja ze swoim jeszcze tego nie zrobiłem :bigrazz: bo nie było kiedy, a teraz będzie okazja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 A ja wam mówie - DAMY RADE !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Fazerek zmieści się w garażu w Koronie, spokojna głowa.Opłaciłeś OC w dniu rejestracji? Za zwłokę jest 800 zeta grzywny nałożonej obligatoryjnie przez Sąd Grodzki na wniosek Funduszu Gwarancyjnego poinformowanego przez policjanta podczas kontroli drogowej. Dupa blada... Tak Jest :) Agent dostraczył OC o 19:00 ;-)Jutro pierwsza jazda ok 10:00 - musze pojechac na "obdukcje" do ubezpieczyciela aby mi wypisali AC :( juz sie nie moge doczekac w niedziele moze przetestuje czesc traski do Zamoscia, zona mnie ciagnie do Kazimierza na obiad :bigrazz: przypomniec sobie studenckie kliematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Resor, w sobotę to ja dopiero wyjadę z Wawy - wcześniej chyba nie dam rady niestety... a Ty chcesz wracać????? Tak się składa o czym zapewne wiesz ... że mam małą Martkę w domu i ... jest to swego rodzaju odpowiedzialność ..... i chcąc nie chcąc ..... muszę wrócić w sobotę tak na 90% aby żonkę odciążyć ... bo 6 tygodniowe dziecko potrafi dać w kość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Jesteś Resor usprawiedliwiony, a twojej żonie i córci biję :) za wyrozumiałość :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Witam Hotel mam zarezerwowany na szczęście. Pytanie co do garażu - typ twierdzi że dla naszej grupy są zajęte dwa garaże - zmieści się tam ponad 20 motocykli czy mam zabierać plandekę i łańcuch? Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Witam Hotel mam zarezerwowany na szczęście. Pytanie co do garażu - typ twierdzi że dla naszej grupy są zajęte dwa garaże - zmieści się tam ponad 20 motocykli czy mam zabierać plandekę i łańcuch? PozdrawiamKopnij brata w tyłek, skoro zataił że masz z nim i Resorem pokój załatwiony.Resor wyjeżdżając w sobotę zwalnia łóżko dla Bandziora. Wszystko gra.Typ niech nie kombinuje, bo 20 maszyn nawet za cenę rewolucji na Białorusi, nie zmieści się do tych garaży co tam są.Student ma tak szeroki motocykl, że liczę półtorej miejscówy dla niego z uwagi na wystające cylindry. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Tomasz Ja mam oddzielny pokoj wynajety jak na razie - na miejscu mysle bedziemy sie integrowac w celu optymalizacji kosztow. Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Kopnij brata w tyłek, skoro zataił że masz z nim i Resorem pokój załatwiony.Nikt nic nie taił ..... po prostu kolega Pietra się nie dowiedział ..... ale się już dowiedział, z czego dawniej już :icon_razz: Edytowane 30 Marca 2006 przez ResoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Koniec końców - jaka jest trasa?Nad Wisłą, czy "lubelką"?Będę startował z Otwocka, więc w obu przypadkach mógłbym czekać po drodze.... :icon_razz: Shadok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Drodzy uczestnicy wycieczki, po burzliwej naradzie z komandirem Kulikiem (do konsensusu jak zwykle doszło, ponieważ obie strony wykazały się nadzwyczajną kompromisowością :icon_razz: ), ośmielam się przypomnieć, że jeśli okaże się, że dysponujemy nadwyżką pokoi, czy łóżek i nie zrezygnujemy z nich na trzy, cztery dni przed naszym wyjazdem to będzie trzeba za nie płacić*. Wówczas optymalizacja kosztów , Szanowny Panie Pietro, trochę nie wyjdzie :banghead: . *informacja pochodząca od Pana z Motelu Korona, znanego tu jako "typ" pozdrawiam serdecznie i do zobaczeniaJadzia ps przygarnę się jako plecak, bo chyba podpadłam po naradach właścicielowi mojego bagażnika :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Jeżeli typ tak twierdzi to są dwa wyjścia: 1. Robimy listę ludzi którzy jadą - wtedy się wyda kto jest jeden w pokoju i z kim się może "zoptymalizować" :icon_razz:2. Zostawiamy jak jest - ja jakoś swoje koszty wytrzymam, spoko Jest jeszcze trzecie - przekonujemy "typa" że w hotelu obok nie mają takich problemów i wcale nie musi się już cieszyć z 25 osób na dwie noce i zysku z tym związanego bo za chwilę nie przyjedzie do niego nikt Ja się nie podejmuję przekonywania "typa" co do ostatniego rozwiązania ponieważ:-nie jestem komandirem wycieczki-moze jednak reszta chce tam mieszkać i jest już "zoptymalizowana" A zresztą co będzie to będzie. Komandir - dasz radę ustalić kto jedzie sam i pogrupować to po dwa?Mi jest zupełnie obojętne gdzie będę spał, jak ... i z kim :banghead: Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi