Yaco Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 ten na fotce to od rc36 generalnie od 90 do 97 jest ten sam modul, ale gorzej jak trafisz na modul od wersji zdlawionej, a tego to ja juz nie rozpoznam. zagadaj do Vlaada, on mial bodajze dlawiona vfr z tego co wiem, to cały czas ma :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 z tego co wiem, to cały czas ma icon_mrgreen.gif o boshe! wspolczuje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 o boshe! wspolczuje :buttrock:Dzięki :icon_mrgreen: . Rzeczywiście z "dławieniem" (tak na prawdę jest to odcięcie zapłonu przy 190 kaemha) VFR spotkałem się tylko w wersjach japońskich. Nie pomaga nawet odpychanie się nogami... :icon_eek: . 190 i koniec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi