MOTOWARIAT Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 witam i zakładam ten temat do:zamieszczania wszelkich materiałow na temat XTZ 750 tzn.fotek ,opini ciekawych linków Jestem szczęśliwym posiadaczem xtz-ty i zarazem głodny wiedzy POZDRO :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Jak mniemam ostatni SM czytales? Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Nie czytałem ale wiem o co ci chodzi muszę kupić SM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 napisz PW do Pipcyka jak bedziesz mial jakies pytania, na pewno Ci odpowie. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UxY Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 ja od siebie dodam że bardzo fajny sprzecik :D Zapewne jak bym miał wiecej kasy to bym go kupił ;] Ale w moja łapy wpadła VFRa i juz zapewne zostanie ;) Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi