eric535 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 ;) trochę późno,ale lepiej niż wcale.niedziela 5.45 wyjazd spod mcdonalda nowy sącz.zapraszamy wszystkich chętnych.będzie fajna ekipa.dołączą koledzy z gorlic i okolic.pozdrawiam.do zobaczenia w częstochowie. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 No i po imprezie. bylo niesamowicie. zgodnie z informacjami przekazanymi przez organizatorow okolo 2000 motocykli. Czyli kilkakrotnie wiecej niz w zeszlym roku. A tutaj kilka zdjec: http://www.garbusmac.garbatabaza.info/Bart...2006/index.html Kto nie byl niech zaluje. ;) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Właśnie wróciłem z chlopakami z Gorlic. Pięknie - poprostu PIĘKNIE. Na 100% za rok powtórka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ja byłem i nie żałuję, widziałem też sprzęt bart b w Olsztynie, nie ma co ładna maszyna :icon_biggrin: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja byłem i nie żałuję, widziałem też sprzęt bart b w Olsztynie, nie ma co ładna maszyna :D DZIEKI TEZ MI SIE PODOBA :) A TAK SERIO TO TRZEBA BYLO ZAGADAC TO BYSMY WYPILI BEZALKOCHOLOWE :P Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Motocykl widziałem jak stał samotnie na parkingu. Przyznam, że po roku nie bardzo kojarzyłem jak wyglądasz :( więc pewnie Cię widziałem lecz nie poznałem. A czy ty mnie widziałeś? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) rowniez rzucil mi sie w oczy sprzet barta b. oryginalny i ladny, pozatym kolorek z tych nieskromnych ;-) - gratuluje maszyny.niestety nie widzialem nikogo z 4um, patrzylem za oczojebkami ale te ktore widzialem nie byly z naszych... no tylko barta widzialem ale to raczej nie na niego zwracalem uwage tylko na jego moto :buttrock: . gdybym wiedzial to bym znalazl juz pod sama Jasna Gora i sie poznal z przyjemnosci ale niestety :( co do samego spotkania motocyklistow to bylo wspaniale. parada najwieksza w jakiej bralem udzial. klimat byl naprawde zdrowy. zapraszam do poczytania mojej malej foto-relacji z tego dnia: www.motorfan.emil.tnp.pl/podroze_2006.htm PozdrawiamMaciek Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez vasiliy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Motocykl widziałem jak stał samotnie na parkingu. Przyznam, że po roku nie bardzo kojarzyłem jak wyglądasz :D więc pewnie Cię widziałem lecz nie poznałem. A czy ty mnie widziałeś? Powiem szczerze ze nie mam pojecia. a widzielismy sie kiedys?? podejzewam ze w zeszlym roku :) Tak czy tak zapraszam do czestochowy. rowniez rzucil mi sie w oczy sprzet barta b. oryginalny i ladny, pozatym kolorek z tych nieskromnych ;-) - gratuluje maszyny.niestety nie widzialem nikogo z 4um, patrzylem za oczojebkami ale te ktore widzialem nie byly z naszych... no tylko barta widzialem ale to raczej nie na niego zwracalem uwage tylko na jego moto . gdybym wiedzial to bym znalazl juz pod sama Jasna Gora i sie poznal z przyjemnosci ale niestety co do samego spotkania motocyklistow to bylo wspaniale. parada najwieksza w jakiej bralem udzial. klimat byl naprawde zdrowy. zapraszam do poczytania mojej malej foto-relacji z tego dnia: www.motorfan.emil.tnp.pl/podroze_2006.htm PozdrawiamMaciek A ciebie i twojego tate widzialem pod namiotem z kielbasa ;)Fajnie tak z ojcem posmigac. moj niestety nie jezdzi na moto :? ale spoko :D moj brat sie szykuje tak wiec bedzie rodzinne latanie. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 W zeszłym roku oile się nie myle jeździłeś CB 750 i byłeś z nami w Olsztynie, nasz kolega z Warszawy Zbyszek spotkał się z wami na otwarciu i przedstawił was jako "ludzi z forum o CB 750". W tamtym roku jeździłem Kz 1100 Spectra. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 W zeszłym roku oile się nie myle jeździłeś CB 750 i byłeś z nami w Olsztynie, nasz kolega z Warszawy Zbyszek spotkał się z wami na otwarciu i przedstawił was jako "ludzi z forum o CB 750". W tamtym roku jeździłem Kz 1100 Spectra.A to juz kojaże. faktycznie jezdziłem seven fifty :D Widze że sporo osób zmieniło motocykle :) :D Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi