panz Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1271561,11,item.html kolejny bajzel się szykuje, ciekawe ile tym razem będzie to kosztowało nas wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Czy tym z uni sie juz zaczyna nudzić ? :) I znowu królik doświadczalny z mojego rocznika no ;) Nie, nie zgadzam się i kropka z przytupem:!: Plus jest taki, że Polska i kilka innych krajów UE jest przeciwna temu "genialnemu" pomysłowi. Chociaż coś... Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 No kuźwa, ja myślałem, że to co mam to już Unijne :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 ej .. na moim jest flaga unii w prawym górnym rogu?? wiec o co im jeszce chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 A wiecie co oznacza sformułowanie "okresy przejściowe" :?: Jeszcze bardzo daleka droga do wprowadzenia tego pomysłu (który zresztą nie jest zupełnie bezsensowny) więc nie panikujcie na zapas. Prędzej przyjdzie Wam wymienić paszporty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 I znowu królik doświadczalny z mojego rocznika a ja myslalem ze moj rocznik byl doswiadczalny....86- czarnobyl, pozniej reforma oswiaty, nowa matura, i tak wszystko nowe jak zrobilem prawko to teraz znow nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 I znowu królik doświadczalny z mojego rocznika a ja myslalem ze moj rocznik byl doswiadczalny....86- czarnobyl' date=' pozniej reforma oswiaty, nowa matura, i tak wszystko nowe jak zrobilem prawko to teraz znow nowe?[/quote'] no własnie to my czujemy sie doswiadczalni a nie jacys młosi.... :) a propo unii to podobno nowe tablice maja wejsc...z flaga unii zamiast polski wie ktos moze kiedys bo nie wiem czy przerejestrowywac moto poczekam na nowe blachy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Kurde zachciało im sie zmian.Ja dopiero co zarejestrowałem na siebie i za wszystko płaciłem. tablice mam nówke jeszcze niewidziala dalszej podróży a tu znow cos kminią.ZimnY słyszałem cos w tv gadali o tych tablicach ale tylko wspomnieli ze nasz kochany rząd planuje cos takiego...ale co sie dziwić, od kogoś trzeba kase wyrwać żeby tadziowi dać na ''muzeum'' :) [ Dopisane: 02-03-2006, 23:16 ]ej .. na moim jest flaga unii w prawym górnym roguTo masz jakieś lewe prawko bo ja mam w lewym górnym rogu PL otoczone gwiazdkami na niebieskim tle :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Kulus napisał: ej .. na moim jest flaga unii w prawym górnym rogu To masz jakieś lewe prawko bo ja mam w lewym górnym rogu PL otoczone gwiazdkami na niebieskim tle Mr. Green Mr. Green no wlasnie o to mi chodzilo, bo na starszym prawku tego nie mialem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Ciekawe co bedzie na ''nowych prawkach'' skoro tu juz są gwiazdki i te inne pierdoły.jeszcze troche i bedzie wszystko po angielsku :) Kulus a masz dwa zdjecia na prawku czy jedno??a i przy okazji po kiego ch*** jest to drugie małe foto??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 o tablicach jest mowa tutaj i teoretycznie będzie to od 1.V. http://www.mtib.gov.pl/komunikaty/602.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 W przygotowywanych przepisach nie planuje się obligatoryjnej wymiany używanych obecnie tablic rejestracyjnych, w tym także "czarnych tablic", na tablice nowego wzoru. Planuje się, że pojazdy rejestrowane po 1 maja 2006r. otrzymają nowe wzory tablic. Dopuszczalna będzie wymiana dotychczasowych tablic na wniosek właściciela pojazdu. Nie planuje się również zwiększenia wysokości opłat za wydawanie tablic rejestracyjnych w związku ze zmianą ich wzoru. Wiec nie ma co marudzic na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 W przygotowywanych przepisach nie planuje się obligatoryjnej wymiany używanych obecnie tablic rejestracyjnych, w tym także "czarnych tablic", na tablice nowego wzoru. Planuje się, że pojazdy rejestrowane po 1 maja 2006r. otrzymają nowe wzory tablic. Dopuszczalna będzie wymiana dotychczasowych tablic na wniosek właściciela pojazdu. Nie planuje się również zwiększenia wysokości opłat za wydawanie tablic rejestracyjnych w związku ze zmianą ich wzoru. Wiec nie ma co marudzic na zapas. WIELKIE UFFFF<kamień z serca> :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 to byłby kolejny śmiech żeby zmieniać tablice na nowe... w Niemczech jeżdżą na starych tablicach, na starych prawkach i nikt nie zmusza do ich wymiany !! tylko w Polsce narzuca się wymianę dokumentów, itp.. chyba dlatego że ktoś musi zarobić ? pozdr P.S. nie wiem ile mam racji w tym co napisałem ale nie linczować mnie od razu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Jest królikiem i mój i wasz rocznik z 86 po czarnobylu to dopier zaczęło sie roznosić, dzieki czemu własnei przez wybuch jak sie urodziłam miałam wade serca :buttrock: ale to szczegół taki marginesowy, ale zobaczymy co bedzie dalej, oby nic z tych debilnych planów nie wyszło no ile mozna zmieniać :D nie mozna tak jak kolega krzychuu_ktm napisał o niemczech :?: Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi