speed72 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Jesli na tor to tylko dwa motocykle, ZX i GSXR. Wczoraj odwiedzilem dealera i przez pol godziny ogladalem nowy ZX10, (caly czarny). Piekny bike az nie chce sie wierzyc ze ma wiecej kucykow niz Hayabusa, dobrze ze na ten rok zastapili digitalny obrotomierz analogowym a w dodatku wsadzili to wszystko w jeden zegar, bajera jest seryjnie montowany amortyzator skretu firmy Ohlins z mozliwoscia regulacji. Aha pytalem sprzedawcy i mechanika o te pekajace ramy w ZX, popatrzyli na mnie jak bym dopiero spadl z ksiezyca. 8O Powodzenia w wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 a czy w ogole takie sprzety nadają sie do turystyki??? no ba!http://www.motochallenge.com/press-section...rld05/bike2.htmhttp://www.motochallenge.com/round_the_world/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Nadają się do turystyki od świateł do świateł :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 no wlasnie... jak tam po przejechaniu powiedzmy 200-300 km ?? tez nosze sie z zamiarem zmiany sprzeta' date=' a przyzwyczailem sie do mojego wygodnego bandziora [/quote']moze byc ciężko; bo przesiadce z B12 na GSX-R, odczucia fatalne :? boli wszystko i bardzo szybko :| mnie półtorej godziny na sporcie w turystycznym przelocie z Poznania wyleczylo z chęci posiadania,a kolega nie chciał zsiąść z mojego Bandyty 8) co innego na torze :) PS. żeby nie było - półtorej godziny to tylko część trasy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 a kolega nie chciał zsiąść z mojego Bandyty no i teraz wez tu wybierz czlowieku... to ja chyba poczekam jeszcze torche.. nie lubie jka mnie cos boli po jezdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 mirek-b12 Kup dużego sporta typu XX, Haya, ZZR na nich będzie wygodniej niż na tych małych sportowych kurduplach stworzonych dla ludzi z metra ciętych :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 eeetam, jak to mówią czarnuchy "no pain no game" jak się chce to można wytrzymać na sporcie jakąkolwiek trase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 nie lubie jak mnie cos boli po jezdzie...żeby tylko po :arrow: tu dawało czadu w trakcie, zachęcając do kolejnych postojów lub mocno nieprzepisowych prędkości, celem szybszego zakończenia katorgi :mrgreen: jako wychowany w pozycjach naked bike, mając za soba >65tys. na Bandytach, zrobiłem sie zwyczajnie wybredny :) poza tym fajnie wyglądać niepozornie (mowa o B12), ale niemało potrafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 eeetam, jak to mówią czarnuchy "no pain no game" jak się chce to można wytrzymać na sporcie jakąkolwiek trase tak mówisz to wskocz na sporta (R1 bądz pokrewne) w Warszawie zajedz na Hel zjedz rybkę popij ją w Czechach piwkiem i wróć do Wa-wy uśmiechnięty powiedz że chcesz jeszcze :arrow: się spotkamy i drugą kolejkę rybki i browarka ja stawiam w nagrodę Ty prowadzisz będzie szybszy przelot bo już trasę i knajpy znasz ;) ja pojadę swoim mniejszym sportem za Tobą :) pozdro. Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 ale nawet jak taka trase zrobisz turystykiem (w jeden dzien), to tez bedziesz mial dosc :buttrock: sam zrobilem z plecaczkiem 1600 km w 13 godzin i to byl lekki hardcore - przy tej predkosci pozycja na moto byla stricte sportowa , co na moto na ktorym siedzisz jak na krzesle nie jest za wygodne 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 .... co na moto na ktorym siedzisz jak na krzesle nie jest za wygodne 8) o proszę zmienił sprzęta i od razu zaczął dobrze gadać... 8) :lol: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 speed72 - byłeś może u Lichego w Łodzi? Ja specjalnie wybrałem sie do niego w zeszłą niedzielę - do dzis nie moge sie pozbierac. zdjęcie nie oddaje uroku tego motocykla, na zywo wygląda bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 eeetam, jak to mówią czarnuchy "no pain no game" jak się chce to można wytrzymać na sporcie jakąkolwiek trase tak mówisz to wskocz na sporta (R1 bądz pokrewne) w Warszawie zajedz na Hel zjedz rybkę popij ją w Czechach piwkiem i wróć do Wa-wy uśmiechnięty powiedz że chcesz jeszcze :arrow: się spotkamy i drugą kolejkę rybki i browarka ja stawiam w nagrodę Ty prowadzisz będzie szybszy przelot bo już trasę i knajpy znasz :D ja pojadę swoim mniejszym sportem za Tobą :buttrock: pozdro. ehehheeh, pierwsze primo to nie pije browara jak jeżdze drugie primo tyle wachy co ja bym spalił, to bym sobie na lotnisku potrenował przez kilka dobrych dni a trzecie primo, ultimo, z chęcią bym tak zrobił ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed72 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Dziur w Lodzi to raczej nie bylem( zobacz gdzie mieszkam) bylem u lokalnego dealera http://www.woodfieldmotorsports.com/ Zgadzam sie z toba maszynka jest zaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 bartMFK Taka jest różnica między bikerami że jedni chcą a drudzy mogą :lol: Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi