aftys6 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Planuje w lecie zakup motocykla, początkowo chce coś niedużego na czym mógłbym podszlifować swoje umiejetności, rozwarzam dwa modele: Suzuki GS 500 lub Honda CB 500.Jak widzicie te dwa motocykle, ktory lepiej wybrać, róznice cenowe pomińcie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Ja nie miałem ani jednego ani drugiego, ale myślę że dużym plusem na korzyść CB jest chłodzenie cieczą. A poza tym jak już podszkolisz trochę umiejętności to: http://vince.perso.cegetel.net/leretour.wmv :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Aftys6 wysil się "troszke" i użyj opcji szukaj. GS czy CB ? to najczęściej występujacy temat na forum... Udanego szukania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Aftys6 wysil się "troszke" i użyj opcji szukaj. GS czy CB ? to najczęściej występujacy temat na forum... Z opcją szukaj jest akurat problem chwilowy. Poza tym jest tak jak mówisz - tematów jest mnóstwo w tym dziale, wystarczy poświęcić chwilę i ręcznie poszukać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 poprzez wyszukiwarkę znalezienie czegokolwiek graniczy z cudem, ale pośłucham waszej rady i pobawie sie w reczne wertowanie postówPozdro :clap: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...9254&highlight= Tu masz linka Przewertuj i wywnioskuj co jest dla ciebie najlepsze . Z mojej strony ci nic nie napisze bo znowu zrobi sie rzeznia i spór ,a po co mi problemy i sluchanie wyżalen zagożalych fanow *uzuki Jak chcesz troszke informacji co do eksploatacji Hondy cb500 to zapraszam na pw :clap: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...ight=suzuki+500 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...t=39254&start=0 ps. mimo wszystko lepiej kontynuować w/w wątki niż zaczynać nowy i wszystko znowu powtarzać... możesz jeszcze rozważyc ER 5 albo GPZ 500 . jakby nie patrzeć GpZma 60 koni ,dobrą ochronę przed wiatrem i nadal jest produkowany W USA.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 A ja dalej przy swoim - kupuj GS-a !!! http://www.bikepics.com/members/petereq/ Argument ktorego jeszcze nie bylo :):P:P Bo ma soczewke z przodu :clap::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 wg. mnie honda jest lepsza niestety wydasz na nia wiecej...ja mialem "cebule" a kumpel GS-a wiec mialem okazje porownywac... gdybym mial wybierac to ponownie kupilbym honde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_gorzow Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Jezdzilem szukalem pytalem Wybralem to co widac na foto. Tez myslalem o GS ale to co mam to super wybor :) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 to co widac na foto cos nie widac foto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 cos nie widac foto... Niebieściutka CB w avatarze jak się patrzy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Niebieściutka CB w avatarze jak się patrzy a wczoraj cos mi nie chcialo pokazywac avatra.. :) no ale jak niebiecka CB.. to cool 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_gorzow Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 NO wlasnie NIEBIESKA CB 500 :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 obydwa maja podobne osiagi , wielkosc itd.honda jest chłodzona ciecza - to na plus wez poszukaj w ogłoszeniach powybrzydzaj troche i wez to co bedzie w najlepszym stanie. ja jednak osobiscie jesli miałbym wybierac to wolalbym honde . ale wybór nalezy do Ciebie tylko z głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi