drogowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Coraz bardziej sobie chwalę fakt, że kupiłem turystyczne enduro hihihi Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja jechałem wczoraj drogą z Serocka do Nasielska (krótki wyskok poza Warszawę). Droga jakby ktoś przejechał młotem pneumatycznym - w sam raz dla enduro ale moja kawa musiała wykazywać się dużą zwrotnością. Poćwiczyłem omijanie przeszkód i tyle :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziey Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Jestem bardzo milo zaskoczony jak latwo prowadzi sie xj 600. Tu niby masa, wazu za duzo, 208kg z plynami to to cholernie ciezkie i trudne w prowadzeniu. Bzdura! prowadzi sie bardzo latwo a to dzieki niskiemu srodkowi ciezkosci. Skok zawieszenia z przodu 150mm skutecznie wybiera dziury. Z tylu troche malo bo 100mm ale wystarcza. A koleiny?? Obawialem sie ich zanim jeszcze nie mialem motocykl i moze przed pierszym pokonaniem tej przeszkody. Xjta bardzo ladnie wychodzi z kolein Tez od niedawna smigam XJ'ta i tak jak Ty jestem zaskoczony ze ten motorek jest tak prosty w prowadzeniu... A co do naszych polskich asfaltow, az sie nie chce o tym mowic bo czlowiek tylko sie wkur... . Zdazylo mi sie juz pare razy poslac ladna wiazanke gdy wpadlem w jakas wyrwe w drodze. Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Radziey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrgregor Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A w Sopocie chyba chcą tępić motocyklistów. Diś iechałem przez korek, pazem dla motocykli i co? pas lewy gładki, prawy gładki a między pasami dziury na 5 cm dokładnie pomiędzy pasami. :biggrin: Ostatni taki slalom to miałem na egzaminie na prawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziey Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Tez dzis mialem fajna przygode z naszymi drogami (raczej mozna powiedziec drogowcami bo to ich wina). Smigam sobie jak zwykle do roboty, godzina 18:00, jade sobie patrze dwie fajne dupcie na chodniku to sobie luknolem :P i gdy skierowalem wzrok znow na droge, ZONK :) przed soba zobaczylem wyrwe w ulicy :clap: (wyciety pas asfaltu szerokosci 2.5 metra) na szczescie udalo mi sie wyhamowac i przetoczyc bokiem. Nie wiem jakie by byly skutki jak bym wpadl w nia z pelna predkoscia. Najbradziej mnie zdziwilo i wkur.... ze to miejsce nie bylo w zaden sposob zabezpieczone i nie bylo zadnych znakow ostrzegawczych, typu "na drodze prowadzone sa prace remontowe". Pewnie drogowcy sobie pod koniec popili i calkiem im wylecialo z tych zakutych pal ze trzeba to oznaczyc. :D Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Radziey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 A gdzie są dobre drogi ? Nieśmiało podrzucam... Trasa Mszczonów-Sochaczew, wyremontowana jakieś 3 lata temu za pieniądze z Unii. Wada: pełno tirów. Nie da się szybko jeździć, ale przynajmniej dziur nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weasel Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Ja widziałem jedną dziurę niedaleko garażu. Jak możecie - omijajcie. Jak nie możecie - też omijajcie :icon_razz: Mam nadzieję, że wszystkim pomogłem. To mówiłem ja - Jarząbek.Cóż za słuszna inicjatywa: informacja o dziurach w Polsce. :icon_razz: . Trzeba pomysł rowinąć. Następnym krokiem powinien być list do NASA z prośbą o sfotografowanie dziur 'dostępnych' na świecie. DLA DOBRA MOTOCYKLISTÓW ! Edytowane 1 Maja 2006 przez weasel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi