Bartos_SzPaQ Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 chce kupic mtx80 bo kolega ma za 450zl i chce ja odrazu sprzedac to chyba jest tanio jak za taki motorek ile moglbym za nia wziac i czy latwo bedzie ja sprzedac??niema linki od licznika i przedniego hamulca i tylniej lampy, na chodzie, przednie swiatlo dziala, do malowania [ Dopisane: 27-02-2006, 18:34 ]co o tym sadzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 no wiec jak sie domyslam moto nie ma papierow ale i tak warto,przeciez za to to ty simka nie kupisz na chodzi i z papierem.Mysle ze sprzedasz za jakies 600zł albo na czesci. A tak off topic to slyszalem ze VW golf na czesci kosztuje ponad 200 tys zł a normalnie pewnie z 70 - dlateg okradna auta i moto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ktory rok??Chlodzona ciecza czy powietrzem??80cmm czy 50?? jakaś dokumentacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 niewiem ktory rok bo niema papierow ale juz z kwadratowa lampa z przodu, 80ccm,chlodzona powietrzem 2x bebnowe hamulce, na czesci szkoda bo duzo jest takich motorkow popsutych, boje sie tylko zeby sie niezepsul bo naprawa bedzie wiecej kosztowac niz ona cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Nieslyszałem jak ten silnik chodzi ;]Ale jezeli jest mocny :) Tylko naprawde nie ze troche mocniejszy od simsona 8) Silnik ładnie gada to za 450 bym bral bez zastanowienia ;]Mi sie mtx nie psuje jak narazie nic ;p ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 niewiem ktory rok bo niema papierow ale juz z kwadratowa lampa z przodu, 80ccm,chlodzona powietrzem 2x bebnowe hamulce, 82- 83 rok Mi sie mtx nie psuje jak narazie nic ;p I raczej nie będzie. Mój po remoncie przejeził 2 sezony pod dwoma katami. cały czas max gaz. Centalny kilka razy pękł i to wszytko z awarji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 bierz, bierz... warto. na czesci sie to szybciutko opedzluje, az sam sie zdzwisz. ja sie odrazu podlapuje od srubki regulacji mieszanki paliwo-powietrze:P:P:P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 czlowieku bierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 tzn przednie sprezyny sa wywalone bo przod mu tak osiadl [ Dopisane: 28-02-2006, 16:29 ]dibos60 ile dales za swoja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 i kupiles?? za 450 warto :buttrock: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Zamienilem sie za Simsona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heiduk Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 To ja mam, pytanie. chcę sprzedać moją honde.Tak więc, papiery dokumenty, wszystko jest, zarejestrowac tez się da. Jest to Hondamtxr2, chłodzona cieczą. nie ma żadnych problemów w sensie, nie psuje się:D. Silnik nawet dobry do 100km/h się rozpędzi. Rocznik 88.Hamulce wszystkie sprawne. Kilka zarysowań. (normalne jak w enduro) I lekko kierownica wykrzywiona. z Elektroniką jest wszystko wporządku. Tylko linka od szybkosciomierza padła. i przebieg 20t. km :DI błotnik przedni jest popękany, (ale jest cały). Sprężyny są w stanie dobry. Ogólny stan motora DoBRY.jakies 3 lata temu była kupiona za ponad 3000zł, to za jaką cene miałbym sprzedać ją teraz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Za to co powiedziales to 2200zl jezeli bys zarejstrowal na motorower i wyglada zesko to mozesz 3000 krzyczec ;]pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi