Harry Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ta symulacja pozwoli Wam nauczyć się prawidłowego zachowania za kółkiem auta lub za kierą motocykla. Powodzenia :P http://www.prawojazdy.com.pl/symulator/main.swf Jak było to usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Świetne...tylko zawsze mam błąd przy kolejności lusterko i kierunkowskaz...raz jest tak, a raz na odwrót. Wie ktoś dlaczego? Od czego to zależy? Aha...znalazłem jeden błąd. Jak się jedzie motocyklem i trzeba wpuścić autobus to chcą żeby spojrzeć w lusterko wsteczne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aristo6 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Na szczescie nie uczylem sie jezdzic na czyms takim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 beznadziejne to jest.... :? za wolno chodzi na moim kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziey Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Wcale nie jest do bani...U mnie chodzi rewelacyjnie.Rada zmien kompa lub net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 beznadzieja czy naprawde tak jezdzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 beznadzieja czy naprawde tak jezdzicie??tak nawet specjalnie kupujemy odpowiednie do takiej jazdy motocykle (100-150 KM) :lol: :lol: :lol: :banghead: :banghead: :banghead: :lol: :lol: 8) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Aha...znalazłem jeden błąd. Jak się jedzie motocyklem i trzeba wpuścić autobus to chcą żeby spojrzeć w lusterko wsteczneŻaden błąd. Wręcz przeciwnie :!: :!: Wreszcie ktoś zwrócił na to uwagę. W lusterko wsteczne powinno się patrzeć tak samo często jak patrzy się przed siebie. A właśnie większość kierowców ma takie podejście - że do wstecznego lusterka patrzą tylko jak wyprzedzają (i to nie wszyscy) albo jak cofają. Właśnie w takich przypadkach jest dopiero ;) i to :banghead: :banghead: Oczy trzeba mieć dookoła głowy. A tak poza tym...to beznadzieja, ciężko wyczuć o co w tym chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 beznadzieja czy naprawde tak jezdzicie?? 2 razy mi sie udalo kiedy dobrze bylo jak musialem przychamowac i raz wlaczyc kierunkowskaz :? Beznadzieja dokladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Groszek: Aha...znalazłem jeden błąd. Jak się jedzie motocyklem i trzeba wpuścić autobus to chcą żeby spojrzeć w lusterko wsteczne pokaż mi lusterko wsteczne, które nie jest ani lewe ani prawe w motocyklu.Bo ten program żąda popatrzenia we wsteczne, nie w lewe ani w prawe. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 aaa nie umiem tym jeździć ciągle klikam nie na to co trzeba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Groszek:pokaż mi lusterko wsteczne, które nie jest ani lewe ani prawe w motocyklu. Bo ten program żąda popatrzenia we wsteczne, nie w lewe ani w prawe.Wyjąłeś mi to z ust...problem polega właściwie na tym, że tego "zadania" nie da się przejść, bo owego lusterka wstecznego w motocylku nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 aaa, to przepraszam, nie zrozumiałem że o to Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypior Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 ojeee a ja umiemmm :) ;) ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi