Romualdo Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Dla wszystkich, którzy jeszcze czegoś nie wiedzą:http://forum.motocyklistow.pl/MRAGOWO-Pikn...yen-t52155.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Paph, a czemu ty jestes z R-mia i ja Cie jeszcze nie znam :banghead: :D Moze leci ktos do tego Mragowa z ekip Wegry_w_maju/Swietokrzyskie_czerwiec_lipiec ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paph Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Heja, Ja lece niestety bardzo pozno. Ok 17 - 18 wyjezdzam z Wawki :smile: (Taka praca niestety) ale moze jednak ktoś się dołączy. Ona w ... skoro to dla Ciebie za pozno to może na droge powrotna sie jakos zgadamy. Nie martw sie jakos sie zgramy co do predkości :) W Radomiu nie znam nikogo smigającego na dwóch kólkach bo częściej bywam w Wawie, ale czemu sie gdzieś nie spyknąć na Radomskich drogach. Czekam na propozycje ;) Dodam jeszcze że polecam PC. W tamtym roku było swietnie. Oprocz tego ze klimat nieziemski to jeszcze jaka parada ;) Pozdrówko Paph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cioperos Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam Ja tez lece na picnic:), z tym ze ja startuje w piatek kolo poludnia chyba ze polece w czwartek i zachacze o zlocik w Giżycku moze leci ktos w podobnych godzinach przez WLKP? Chetnie sie przyłącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 WITAM W PIATEK OK 19 RUSZAMY Z RENATKą I KILKUNASTOMA MOTOCYKLAMI DO MRąGOWA BEDZIEMY POD NAMIOTAMI W KOSEWIE KILKA KM OD MRAGOWA DZIAłKA PRZY SAMYM JEZIORKU WłASCICIEL POBIERA SYMBOLICZNą OPłATE W WYSOKOSCI 5 Zł JESLI KTOS BEDZIE MIAL OCHOTE DOłACZYCZ TO SERDECZNIE ZAPRASZAM PODAJE NUMER KOM 0694-937-887 JESLI NIE ODBIERAM TO PISZCIE SMS żYCZE WSZYSTKIM ;) MIłEJ ZABAWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 witajcie ! ja rowniez lece na picnik i do gizycka. to bedzie moj peirwszy (jak dal mnie wielki i bardzo ekscytujacy wyjazd) ;) . mam nadzieje ze bedzie swietnie ! na co wskazuje ze to ma byc 25-lecie ;) ja wyjezdzam dzisaj po poludniu z cala ferajna z mojego miasteczka --> Ciechanowiec. Moze gdzies sie spotakmy przed po dordze:) .. pozdrawiam piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Byłem z Beatą w Czerwonych Kozakach na tym zlocie w Giżycku w sobotę. Takie nudy, że szkoda gadać. Ci wszyscy, którzy zaplanowali sobie wycieczki do Mrągowa, Mikołajek i OKOLIC (chociażby sam port w Giżycku) mieli frajdę. Jeżli ktoś szukał atrakcji na samym zlocie to pewnie się zawiódł. Sam Piknik Country - SUPER! Z wyjątkiem niedzieli - Beatko ciesz się, że wyjechałaś, ostatni koncert był beznadziejny. Edytowane 31 Lipca 2006 przez Romualdo S.Marauder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Romuś, Wyjazd na Piknik pozostanie niezapomniany! Jesteśmy umówieni na przyszły rok. Kapelusz i inne atrybuty piknikowe spoczęły w domu na honorowym miejscu . Pozdrawiam, pa,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 BYLO NIEZLE ALE ZA ROK BEDZIE JESZCZE LEPIEJ :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paph Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich, Picnic byl niesamowity. To byl moj drogi raz i serio mysle ze najlepszy. Wiem na pewno ze pojade tam tez za rok. Atmosfera świetna i do tego parada byla bardzo fajna. Same pozytywy. No i muza - bo po to tam sie chyba jedzie - zarąbista! Pozdrawiam Wszystkich Piknikowo Countrowych Miłośników PaPh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Klimaty w Mrągowie były super, jeździło się po mieście bardzo fajnie dużo motocyklistów, policja nie czepiała się za linie ciągłe pod światłami itp. atmosfera lepsza jak w Giżycku. Za rok jadę znów do Mrągowa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi