wieczny student Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Z prawej strony napisu "Megaupload" jest okienko: Please wait 45 seconds", i tych sekund równomiernie z każdą sekundą ubywa :). Jakieś 10 sekund przed końcem odliczania zjeżdża tam reklama zasłaniająca odliczanie sekund. Zamykasz ją krzyżykiem w prawym górnym rogu i klikasz "download". Jeśli pod linkiem jest co innego (choć u mnie on działa) to daj znać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiE Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 W stopce mam linka do dźwięku mojego Urala - ciekawe co wy na taki dźwięk powiecie... Faktycznie brzmi bardziej jakoś tak soczyście :mrgreen: Na żywo wszystko brzmi lepiej, a teraz to dużo od akustyki i jakości nagrania zależy. Słyszałem ostatnio Shadowa 600. Muzyka dla moich uszu Udało się bez problemu sciagnac teraz. Chyba nie zauważyłem, ze ta reklama to reklama.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Faktycznie brzmi bardziej jakoś tak soczyścieWiertara kluczem do sukcesu :mrgreen: . Nagranie z podziemnego garażu. Dziś przy okazji jechania na myjnię zahaczyłem o dwa tunele... dobrze brzmi :twisted: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Sprzęt jest zajebisty. Fotki za każdym razem rzucają mnie na kolana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Ponizej maly filmik z dzisiaj, bardziej dla ujecia glosu przy przyspieszaniu, jak dla widokow, bo robiony aparatem zawieszonym na szyi.http://republika.pl/dungood/images/LuxMoto...o1/100_2807.MOV A ponizej fotki z dzisiejszej przejazdzki. Wiosna w Luxie juz w pelni! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 O qrde az mnie scisneło z zazdrości! Ładnie tam masz !!!! No i juz smigać mozesz a u mnie własnie następna śnieżyca za oknem:( POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 co tu duzo mowic ... motocykl przepiekny... ps: juz zaczoles sezon? u mnie jeszcze zimno brrr :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 O Ty jeden zly takie fotki mi tu pokazujesz a u mnie pizdzi zimnem:/ w kazdym badz razie dobrze ze masz gdzie na czym i jaka pogoda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi