NiceTree Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Przy aluminiowej wolniej zużywa się łańcuch-ale nie mam porównania o ile wolniej, to zasłyszana opinia. Sam używam aluminiowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Stalowe są dużo drozsze i wiekszoszc uzywa aluminoiwych.Za aluminiową Supersprox bez zniżek płaciłem 110zł a za stalową 80zł też bez zniżek... Przy aluminiowej wolniej zużywa się łańcuch-ale nie mam porównania o ile wolniej, to zasłyszana opinia. Też mi wszyscy to mówili ale jednak oringowy DID zużył sie szybciej na aluminiowych, a bezorignowy najmocniejszy RK nadal jest w dobrym stanie na stalowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 nie powiedziałbym że się szybko zużywa, u mnie nie widać żeby się coś zużyło(stalowe) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi