Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

O mi osobiscie opcja malbork sie bardzo podoba, tylko ze w sobote mam studia do 12 :clap:

A bak juz masz nowy ?? bo z taka " dziurka " na jednym zbiorniku tam nei dojedziesz :biggrin:

Jeszcze nie mam ale czekam na przesyłke,mam nadzieje ze przyjdzie przedwekendem bo ja nie to :cool:

A co do wyjazdu to mozemy wybrać sie o 13, jak dla mnie nawet lepiej ,bo troszku śpioch ze mnie :icon_twisted:

Osobiście wolałbym niedzielę.

I niedziela tez moze być :D

ja tez sie pisze...ale tak jak kolega wole niedziele...w sobote praca.. :icon_twisted:

Jeszcze nie mam ale czekam na przesyłke,mam nadzieje ze przyjdzie przedwekendem bo ja nie to :clap:

A co do wyjazdu to mozemy wybrać sie o 13, jak dla mnie nawet lepiej ,bo troszku śpioch ze mnie :biggrin:

I niedziela tez moze być :cool:

to na zbiornik czekasz bo nie jestem w temacie???

Tylko koleżanko, podstawowa sprawa - ten "nowy" bak to najpierw wyczyść, a nie zakładaj. Skąd wiesz, w jakim stanie jest w środku? Zresztą - nawet jak w idealnym niby - czyszczenie (mi osobiście) wydaje się OBOWIĄZKOWE. Inaczej możesz sobie więcej rzeczy schrzanić. (krótko w ramach przypomnienia, a metody są różne, zresztą koledzy dopowiedzą w razie czego - albo metodą chałupniczą - np. nakrętki i benzyna ekstrakcyjna, potrząsać i powtarzać do czystej zlewanej wachy, albo kup FOSOL i wg instrukcji obsługi) :icon_twisted:

pozdrawiam

nie

M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie

Tylko koleżanko, podstawowa sprawa - ten "nowy" bak to najpierw wyczyść, a nie zakładaj. Skąd wiesz, w jakim stanie jest w środku? Zresztą - nawet jak w idealnym niby - czyszczenie (mi osobiście) wydaje się OBOWIĄZKOWE. Inaczej możesz sobie więcej rzeczy schrzanić. (krótko w ramach przypomnienia, a metody są różne, zresztą koledzy dopowiedzą w razie czego - albo metodą chałupniczą - np. nakrętki i benzyna ekstrakcyjna, potrząsać i powtarzać do czystej zlewanej wachy, albo kup FOSOL i wg instrukcji obsługi) :)

pozdrawiam

Dzieki Grass za podpowiedz,podobno jest w stanie ,,bdb"-sie okarze,ale wiadomo w ciemno nie bedę zakładać,moj ojciec(mechanik) juz sie tym zajmie.

A ty bys sie pisala na malbork?

ja tez sie pisze...ale tak jak kolega wole niedziele...w sobote praca.. :buttrock:

to na zbiornik czekasz bo nie jestem w temacie???

Tak wymieniam i czekam :)

mi to obojętne

a co może na noc(tak jak ktoś pisał wyżej)- nocleg w namiocie przy ognisku, albo jakis tani motel gdzies w głębi mazur?

ale byśmy musieli w sobote wyjechać........

a w Malborku w sumie *uj nocuje- zamek tylko i jakas pizzeria, ale traska przez Kwidzyn fakt-wypas

mi to obojętne

a co może na noc(tak jak ktoś pisał wyżej)- nocleg w namiocie przy ognisku, albo jakis tani motel gdzies w głębi mazur?

a w Malborku w sumie *uj nocuje- zamek tylko i jakas pizzeria, ale traska przez Kwidzyn fakt-wypas

Ja własnie chcialam sie wybrać w to lato na mazury,ale zawsze mi coś wypadało ,moze wkoncu ....fakt ze to juz polowa pażdziernika i wieczor w namiocie brrrrr

Edytowane przez KingRider

No to kupa ja odpadam niedziela seminarium i inne pierdoly ktorych niestety nie da sie opuscic :banghead:

mi to obojętne

o kuzwa pomysl szalony w weekend w nocy na byc jakies 5 stopni :eek: jak ktos bedzie spal pod namiotem to :banghead: :clap:

pozdro

No to kupa ja odpadam niedziela seminarium i inne pierdoly ktorych niestety nie da sie opuscic :banghead:

o kuzwa pomysl szalony w weekend w nocy na byc jakies 5 stopni :eek: jak ktos bedzie spal pod namiotem to :banghead: :clap:

pozdro

jakis namiot, dobry śpiwór, karimata, ognisko i herbata z prądem i nie bedzie problemu

Ja tam pod namiot się nie wybieram. Wiem że ninja musi być twardy ale tym razem wymiękam ale nie dlatego że ma być zimno ale jak żona się dowie o tym pomyśle to mi opony poprzebija. Nadal myślę że traska do Malborka to dobry pomysł a na zamek nie trzeba wchodzić bo pewnie każdy już był po trzy razy ale dobrą pizzę to bym wciągnął.

GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N

Ja własnie chcialam sie wybrać w to lato na mazury,ale zawsze mi coś wypadało ,moze wkoncu ....fakt ze to juz polowa pażdziernika i wieczor w namiocie brrrrr

Ja planuje wypad na Mazury w przyszlym roku. Nie powiem ze teraz pora nieodpowiednia - jesli pogoda w miare to kolorowa jesien na pewno jest tam piekna, tyle ze rzeczywiscie zimno ma byc - max 10 oC. Ja itak nie nocuje pod namiotem bo nie mialbym jak go zabrac na moto. A nocleg to mozemy przeciez u Gosi zarezerwowac i przy okazji na koniu sie przejechac. Tyle ze jesli na 1 dzien to moze rzeczywiscie Malbork. Z drugiej strony - jesli nie ma chetnych na zwiedzanie zamku to szkoda bedzie byc w Malborku i morza nie zobaczyc...