motoeliza Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam. Od poniedziałku zmieniłam miejsce pracy tzn. przenieśli nas do Elany i gg nie podłączone więc nie mam kontaktu z wami . Jedynie to forum zostało . Straszny dół. Jestem załamana te dojazdy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam. Od poniedziałku zmieniłam miejsce pracy tzn. przenieśli nas do Elany i gg nie podłączone więc nie mam kontaktu z wami . Jedynie to forum zostało . Straszny dół. Jestem załamana te dojazdy. Pozdrawiam. a ty nie masz telefonu droga koleznko? :banghead: gdzies była? :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) a jade sobie do Ostródy do Papy- zapraszał mnie osobiscie- mówił ze nie może mnie zabraknąć :buttrock: :bigrazz: :biggrin: :clap: :icon_razz: :icon_razz: a tak na poważnie ktoś moze śmiga na zakonczenie sezonu?? ja wyjeżdzam jutro ok 13 z chełmna Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jak się wstrzymasz do 14 to śmigniemy razem kawałek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jak się wstrzymasz do 14 to śmigniemy razem kawałek:) nie da rady- ruszamy po 12-przed 13 napewno nie poźniej a dlaczego kawałek?? jak jutro nie dasz rady to ruszaj w sobote z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jeżeli pogoda będzie jak w ubiegłym roku, to ciężko będzie z tym końcem sezonu w październiku czy lisstopadzie :icon_razz: Ale pierogi nie uciekną (albo Browarna, albo cokolwiek inna knajpa;) ) A póki co - może w PRZYSZŁĄ sobotę lub niedzielę mały jakiś wypad? Na trasie z Torunia do Łodzi, tuż za skrzyżowaniem na Ciechocinek jest przy drodze spora, stylizowana na ludowo knajpa z bali drewnianych, na pewno kojarzycie. Może tam jakiś miejsce spotkania bezalkoholowo-kofeinowego, a potem gdzieś pojechać dalej? PODOBNO pogoda ma dopisać :wink: no i do następnego weekendu jest czas, żeby sobie poustawiać grafik :crossy: p.s. a tak na marginesie - jeżeli komuś z szanownych pań czy panów w tygodniu się nudzi po 19.00 i ma ochotę pokręcić się "wkoło komina" - to info na p.w. lub gg :buttrock: pozdrawiam Tak sie sklada ze w sobote rano jade do Łodzi. Jesli zechcesz nam troche potowarzyszyc w drodze to jak najbardziej mozemy sie spotkac przy tej chatce. Moj nr tel w profilu - wyruszamy ok 8 z Torunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dzisiaj założą mi gg to pogadamy. Wreszcie. Michał a nie lecisz z Januszem na Kaszuby jutro o 8.00 zbiórka(do tej miejscowości gdzie dom stoi na dachu) ? Cholera ja dzisiaj moto odbieram z przeglądu, mogę wreszcie gdzieś polatać a tu na chmury się zbiera! Zwyczajny pech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dzisiaj założą mi gg to pogadamy. Wreszcie. Michał a nie lecisz z Januszem na Kaszuby jutro o 8.00 zbiórka(do tej miejscowości gdzie dom stoi na dachu) ? Cholera ja dzisiaj moto odbieram z przeglądu, mogę wreszcie gdzieś polatać a tu na chmury się zbiera! Zwyczajny pech! Nie bo juz zlot oplacony i nocleg zarezerwowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 PS. Miałem ochotę jeszcze Ostródę odwiedzić z rana ale niestety pogoda za mostem koło Świecia zawróciła mnie od domu. Trochę szkoda bo strasznie się napaliłem na tę wycieczkę. Zresztą zawsze tak bywa jak się nastawię na podróż:/Taaaa Ciebie pogoda zawróciła... a ja nie mogłam pojechać, bo nie dali mi wolnego w robocie :lalag: :crossy: :lalag: :wink: :(I d... :) Czyli cały sezon bez ŻADNEGO zlotu.... Ktoś jeszcze chce ponarzekać??Zazdroszczę, bo wsiadacie i jedziecie jak macie ochotę... :(Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ujechałem 5 km od domu. Ty masz przynajmniej robotę. Ja jak chcę jeździć to tydzień przed gracuję truskwki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 No to po zlocie a raczej po spocie motocyklowym w Chełmży.Frekfencja nie była zbyt duża ale ludziska w porządku.W przyszłym roku mam nadzieję impreza będzie większa i zrobiona z większym rozmachem.Ja w sumie nie mam co narzekać bo w końcu pucharek dostałem za strzelanie z tłumika :icon_razz: . Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam,i ja sie melduje po Moravach..jak tylko troche odtaje umieszcze kilka zdjec na bikerpics..czesi nie dopisali.. w tym roku byla lipa..na szczescie zgrani w bojach Polacy rozbili bank z Tombla (wiejszosc nagrod odebralismy my ;)) Pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 POMOCY!!! gdzie moge zrobic regulacje kawasaki VN ?? bydgosz, torun - prosze :notworthy: znalazlem jakies serwisy w bydzi na fordonsiej 116a w toruniu waly sikorskiego 29 znacie je warto do nich jechac i oddac sprzeta??czy moze polecicie cos innego dzieki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Ja sem z Torunia to o Toruniu napisze to co wiemprzy Wałach jest serwis u Roberta i ma opinię dość drogiego,inny to Wilmat chyba lepiej to jest przy wylocie na Warszawę "na zapelczu" Kerfura czy czegoś tamna ul. Gdańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam,U Roberta robie gumy...tani nie jest ale robi solidnie i mozna na nim polegac. Ma sprzet i fachowcow..Wilmatu nie znam... Pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi