kalosh Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Witam.W przyszłym tygodniu planuję wybrać się do Gdańska pod namiot na parę dni. Jeszcze nie wiem gdzie nocleg i dokładnie kiedy jadę. Może macie gdzieś sprawdzone pola namiotowe, bądź tanie noclegi? Może ktoś z Was planuje podobną wyprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Witam.W przyszłym tygodniu planuję wybrać się do Gdańska pod namiot na parę dni. Jeszcze nie wiem gdzie nocleg i dokładnie kiedy jadę. Może macie gdzieś sprawdzone pola namiotowe, bądź tanie noclegi? Może ktoś z Was planuje podobną wyprawę? Córka właśnie wróciła spod namiotu. Znalazły pole w Gdańsku-Stogi ul. Wydmy. 150 m do plaży. Za namiot biorą 15 PLN za dobę. Sanitariaty, pralnia - standard. Są też tam domki, ale nie wie po ile, zresztą pewnie wszystkie zarezerwowane miesiąc naprzód. Córka mówi, że zatrzymywało się tam sporo motocykli z całej Europy ale tylko na dobę lub dwie....Ja ostanie pięć dni urlopu poświęcam na siedzenie w garażu i szlifowanie kopyta gipsowego, z którego ma powstać epoksydowy zadupek a'la cafe racer. Miłego wypoczynku życzę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 motoeliza kupuj powyżej 2001 roku, będzie z nowym wyglądem :icon_eek: a GS 500f naprawdę fajnie wyglądają, mogę użyczyć do testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jestes odwazny Roman !! Eliza testuje na Kartodromie glownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 to zdejmę wszystko co może sie porysować, :notworthy: ale dlaczego zakładamy szlif? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 hahahhahahahahha dobre a to na pewno kupię tak myślę 2004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 2004 ro to dobry rocznik, słońce na południowych stokach, winnice i winogrona dojrzałe, pełen aromat i bukiet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 II MOTOPARTY BYDGOSZCZ17 - 19 sierpnia 2007 roku kto leci? Michał wiec jak się umawiamy na czwartek, bo ja nie byłam nigdy na takim spotkaniu a nie wiem jak tam trafić. Ja dzisiaj po pracy jadę do Szczecina po moją hondzie i w czwartek już będę, więc pisz co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Córka właśnie wróciła spod namiotu.Dzięki. Też myślałem o tym kurorcie. Trafiłem na niego jakoś w sieci. Nie wiem tylko jak się da zapakować namiot i dwa śpiwory na bandziora bez kufrów:) II MOTOPARTY BYDGOSZCZ17 - 19 sierpnia 2007 roku kto leci?Ja bym chętnie pofrunął. Tak swoją drogą to trochę motocykli dzisiaj w CCH zawitało. Głównie Bydgoszcz. Serdecznie zapraszamy:) Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez kalosh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 badzcie w bydzi przy markecie OBI w sobote kolo 12;00tam sie spotykamychyba ze bedziecie juz w piatek to do zobaczyska w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 to nagły pomyśł dzisiaj jadę do Lichenia, może odkupię jakiś swój grzeszek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 II MOTOPARTY BYDGOSZCZ17 - 19 sierpnia 2007 roku kto leci? Michał wiec jak się umawiamy na czwartek, bo ja nie byłam nigdy na takim spotkaniu a nie wiem jak tam trafić. Ja dzisiaj po pracy jadę do Szczecina po moją hondzie i w czwartek już będę, więc pisz co i jak.Jak tylko dowiem sie co i jak puszcze wiadomosc na GG lub SMS, mam nadzieje ze wrocilas wczoraj bezpiecznie - pogode mialas do pozazdroszczenia, zwlaszcza jak na ten sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam,i co z ta bydgoszcza ? moze jutro dojade..gdzie to wysztko sie odbywa ?? Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jedziesz z Torunia obwodnica przez Solec - nr 10, skrecasz na remontowanym skrzyzowaniu na Inowroclaw, przejezdzasz przez Brzoze i zaraz za nia jest tabliczka w lewo Piecki 4. Jedziesz ta droga do konca - jest tylko jedna asfaltowa i akurat asfalt konczy sie przy bramie zlotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witam,Dzieki Michal...do zobaczenia, Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi