Tomek xj550 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Skoro motocyklisci byli zaproszeni kameralnie w scislym tylko gronie i nikt nic nie napisal nawet ze jedzie to nie bylo sensu sie wpraszac. To przeciez wlasciciel imprezy decyduje o tym kogo chce zaprosic a nam nic do tego.Z tego co wiem to zaanonsowałeś swoje przybycie Markowi telefonicznie ale sie nie zjawiłeś. Serdeczne wspolczucia dla kolegi - ja chyba osobiscie go nie znalem. Poznałeś go w Browarnej jak przyjechali chłopaki z Bractwa Suzuki do Toronto. Edytowane 30 Lipca 2007 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Rzeczywiscie tam bylo sporo wlascicieli Banditow - napisz gdzie on wtedy siedzial i z kim przyszedl bo ja pamietam tylko Marte i Kasie a reszte z widzenia. Napisz ile bylo motocykli na slubie i czy byla parada do Chelmzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 a propo parad..... Znajomi motocylkiści maja ślub i chcieli by jak najwiekszej parady motocylkowej. Troche motocykli/stów juz jest chętnych- ale jednak troche mało. A wiec jesli jak ktoś ma ochote i czas to zapraszam/my. Chełmno, godzina 16 ul Dworcowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Oprócz godziny napisz datę i adres to będzie więcej chętnych!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Oprócz godziny napisz datę i adres to będzie więcej chętnych!!!!!!!!! :bigrazz: w tę sobote tj 4 sierpnia Ul Dworcowa dokładnego nr nieznam- to jest przy kościele obok dworca pks bedzie widać bo to jest 2 metry od głównej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 w tę sobote tj 4 sierpniaNo i dlaczego w tę?! Już mam jeden ślub wiec znowu się Bartez nie poznamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Trzeba się wkońcu pourlopować więc wybieramy się na bardzo luźny wypad za południową granicę, w zasadzie na dzień dzisiejszy jedyny obrany punkt docelowy to Praga gdzie chcielibyśmy zostać na noc do 15.08 potem zobaczymy, generalnie planujemy się pokręcić po Czechach i Słowacji. Zabieramy namioty i zamierzamy raczej z nich kożystać :icon_mrgreen: . Akutalnie napewno jadę ja (z Torunia) i mój kumpel z Wrocławia na GSX-R, prawdopodobnie też kolega z Wrocka na Bandicie.Generalnie wyjazd ma być luźny i przyjemny, czyli :icon_razz: i :icon_razz: Zapraszam jeżeli ktoś chciałby się przyłączyć AAAA jeszcze termin 14 - 19 sierpnia Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 a propo parad..... Znajomi motocylkiści maja ślub i chcieli by jak najwiekszej parady motocylkowej. Troche motocykli/stów juz jest chętnych- ale jednak troche mało. A wiec jesli jak ktoś ma ochote i czas to zapraszam/my. Chełmno, godzina 16 ul Dworcowa do chelmna nawet silnik sie nie rozgrzeje (rzut beretem)wiec jak tylko nie bede w pracyparada bedzie wieksza o moja maszynke pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Czy ja dzisiaj przypadkiem nie widziałem kogoś z Was śmigających w stronę Torunia (9 km od Chełmna) o godzinie 19.00?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Czy ja dzisiaj przypadkiem nie widziałem kogoś z Was śmigających w stronę Torunia (9 km od Chełmna) o godzinie 19.00?:>Moze tak moze nie. Ale ja jechałem w strone CG.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Może mało precyzyjnie się wyraziłem: jechało tam 4 czy 5 motocyklistów razem z czego pierwszy na enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Co sądzicie o gs 500 bo chcę kupić rocznik 2004/2006 ? No cóż życzę wszystkim udanego weekendu, Alexowi wypoczynku. Mam nadzieję ze poprawi się pogoda i wreszcie ktoś wybierze się na kartodrom. A jak nie to i tak sama polecę. Spadam na Katowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Co sądzicie o gs 500 bo chcę kupić rocznik 2004/2006 ? Witam.I odrazu z grubej rury- DARUJ SOBIE wszystkiej masci 500ki.Kogo znam ,a nawet kobitki po roku szukają czegos minimum 600. Pięcsetka nadaje się tylko przewaznie dla nowicjuszy lub mało wymagających ,a Ty taką nie jesteś.Uwierz mi,Twoja 125tka nie odbiega znacznie ani przyśpieszeniu ,ani v-max od 500ki.Poza tym przeważnie wszystkie mają 2 gary , a ich odgłosy pracy nie przyprawiają o zachwyt, takie sobie pyr,pyr.Oj chyba naraziłem się komuś,sorki ale to kwestia gustu. pozdrawiam Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja mam GSa i jakos za nowicjusza sie nie uwazam, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaz Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Eliza bierz Gs 500 f. ma niskie siodlo i ogolem Ci przypasi. A jak nie to w nastepnym sezonie sprzedasz. Rowniez nie uwazam ze Gs jest tylko dla nowicjuszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi