MichałKaczmar. Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Rzeczywiscie ! szkoda ze nie weszlismy na siebie w forcie - tam bylo sporo ludzi a tak niewiele znajomych. Wprawdzie tych z klubu znamy z widzenia ale niewiele na tyle aby moc zagadac. Co do Borek to jeszcze nie wiem na 100 %. Jesli Aga bedzie chetna to pojedziemy. To przede wszystkim zalezy od pogody bo droga daleka a i na miejscu teren piekny ale w deszczu to lipa.Jest to okazja aby poznac w realu ludzi z forum, wiadomo ze jedzie tylko niewielka czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 UWAGA!!!Zlot który miał się odbyć w tą sobotę w Chełmży został odwołany i jednocześnie przeniesiony w czasie na koniec sierpnia. O dokładnym terminie będę informował.Pozdrawiam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Oświadczam wszystkim że dziś o godzinie 14.00 rozstałem się na zawsze z oddaną i jakze kochaną towarzyszką życia Suzą gsf 600s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Oświadczam wszystkim że dziś o godzinie 14.00 rozstałem się na zawsze z oddaną i jakze kochaną towarzyszką życia Suzą gsf 600s.Oświadczam że za plecaka nie będziesz u mnie robił :) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) A szkoda że zlocik nie wypalił. Ostrzyłem sobie na niego ząbki:)PS. Co CCH i okolice sądzą o jakiejś przejażdżce w niedziele w kierunku zachodzącego słońca?:> Dawno nie śmigałem i może trochę bractwa z Chełmna bym poznał. Edytowane 26 Lipca 2007 przez kalosh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Oświadczam wszystkim że dziś o godzinie 14.00 rozstałem się na zawsze z oddaną i jakze kochaną towarzyszką życia Suzą gsf 600s. w dobre ręce poszła?? znaczy lepsze od Twoich?? bo TY to katowałeś niemiłosiernie sprzęta :) i co SVała teraz?? A szkoda że zlocik nie wypalił. Ostrzyłem sobie na niego ząbki:)PS. Co CCH i okolice sądzą o jakiejś przejażdżce w niedziele w kierunku zachodzącego słońca?:> Dawno nie śmigałem i może trochę bractwa z Chełmna bym poznał. kto wie nie ma co planowac bo sam nawet nie wiem co bede robił jutro- taki okres.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Gratuluje !!Podobno to najszczesliwszy dzien dla motocyklisty sprzedac sprzeta, choc moze to dotyczy tylko puszkarzy...Czekamy z niecierpliwoscia na prezentacje nowego sprzetu !!Co do niedzielnego wypadu - weekend zapowiada sie deszczowy, zwlaszcza niedziela.Zlot sie nie odbyl ale moze w sierpniu bedzie lepsza pogoda i wiecej ludzi.Dzieki Tomek za SMS - jestes rowny gosc mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 w dobre ręce poszła?? znaczy lepsze od Twoich?? bo TY to katowałeś niemiłosiernie sprzęta :buttrock: i co SVała teraz?? W ręce młode z małym doświadczeniem. Teraz to czekam do następnego sezonu,wtedy pewnie dosiąde jakąś Suczkie z większym temperamentem ,może SV ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 :) Darek do następnego sezonu :buttrock: , bidoku.... eeee tam napewno nie wytrzymasz i coś se strzelisz za parę dni napewno :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 :D Darek do następnego sezonu :) , bidoku.... eeee tam napewno nie wytrzymasz i coś se strzelisz za parę dni napewno :PPo dzisiejszej wiadomości odechciało mi się motocykla.Zginą nasz kolega Luigi M. Latał po Toronto na czerwonym bandziorku n ,często w toważystwie GS-ki [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Napisz proszę coś więcej o Luigi bo miałem przyjemność z nim śmigać i aż mnie ciarki przeszły :icon_question:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 przykro czytać takie wiadomości [*] ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Umowmy sie tutaj na slub Marka - czy robimy mu parade ? W pojedynke na motocyklu głupio bedzie jechac, jedynie w kupie !Napiszcie jakie macie propozycje.I co Michał narobiłeś tyle szumu z paradą u Marka a wystraszyłeś się pogody.Taki z Ciebie dobry kolega i prawdziwy motocyklista :) .Serdecznie pozdrawiam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Napisz proszę coś więcej o Luigi bo miałem przyjemność z nim śmigać i aż mnie ciarki przeszły ;)(( http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...=0entry980690 Nie znałem go osobiście. Z tego co do mnie dotarło, to tragedia miała miejsce w Okoninie. Osierocił dwójkę dzieciaków w tym młodsze - 6 miesięcy. Zdaje się tydzień temu udzielił wywiadu do toruńskich "Nowości" - gdzie przekonywał dziennikarza, że motocykliści to nie dawcy organów ze struną na szyi - tylko normalni, rozważni ludzie kochający jazdę i motocykle... Jeżeli ten piach znalazł się tam na skutek deszczów, no to trudno - ślepy los... Ale jeśli pozostawił go po sobie jakiś podpity robol, bo mu się dupy ruszyć nie chciało żeby posprzątać po sobie to... jeśli następnym razem trafi to na mnie, chciałbym zdążyć lecąc, zagarnąć jeszcze motocyklem takiego luja co zostawił ten piach ze sobą na tamten świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 I co Michał narobiłeś tyle szumu z paradą u Marka a wystraszyłeś się pogody.Taki z Ciebie dobry kolega i prawdziwy motocyklista :bigrazz: .Serdecznie pozdrawiam. Skoro motocyklisci byli zaproszeni kameralnie w scislym tylko gronie i nikt nic nie napisal nawet ze jedzie to nie bylo sensu sie wpraszac. To przeciez wlasciciel imprezy decyduje o tym kogo chce zaprosic a nam nic do tego. Po dzisiejszej wiadomości odechciało mi się motocykla.Zginą nasz kolega Luigi M. Latał po Toronto na czerwonym bandziorku n ,często w toważystwie GS-ki [*] Serdeczne wspolczucia dla kolegi - ja chyba osobiscie go nie znalem. Darek - jesli skonczy sie ta jesienna pogoda jeszcze przed uplywem lata to z pewnoscia nie wytrzymasz bez moto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi