Ruleś Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Sory,ale ten tydzień miałem całw zalatany.2 pracowników w firmie się zwolniło więc musiałem zakasac rękawki, roboty było wpip.A Lednica to wiadomo koło Gniezna .Dzisiaj wieczorem napisze skąd i o ktorej wyjazd. Witam spoko jak bedziesz cos wiedziakl wiecej pliss pamietaj o mnie:) no widze pracus z ciebie :banghead: jak przesadza z iloscia roboty to tez sie zwolnij i ktos inny bedzie rekawy kasał :notworthy: hmm a lednice rowazam ale kurde mam seminarium od 10 do 12 i sie zastanawiam czy dac sobei z nim spokuj czy moze pilnie isc i w nim uczsetniczyc wsumie ostatnie w tym roku hmmm.....ahh te dylematy :icon_mrgreen: pozdro Rules Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 w niedzielę jade na ten "bajzel" na lotnisku w bydzi :biggrin: ok 10-11:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio14 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Wyjazd na Lednice z Bydgoszczy o 13.30 Spotykamy się na stacji Orlen przy wiadukcie na Błoniu.Chętni z okolic Torunia dzwonic pod nr 692057276 i się dogadac.Lub pod katedrą w Gnieżnie o 15.00 Edytowane 31 Maja 2007 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Wyjazd na Lednice z Bydgoszczy o 13.30 Spotykamy się na stacji Orlen przy wiadukcie na Błoniu.Chętni z okolic Torunia dzwonic pod nr 692057276 i się dogadac.Lub pod katedrą w Gnieżnie o 15.00Udanego wypadu. Ja niestety do roboty na 6.00 a potem na wesele :-(. Wolałbym z Wami chłopaki.Szerokości. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Siemanko Tom. Niestety musze zostac w Poznaniu przysiasc do notatek, a bez maszyny nic nie zrobie.Niedaleko ta Lednica,coz next time. 8 czerwca w Wenecji k.Znina jest kolejny zlot jesli dobrze pamietam!? Trzeba to sprawdzic i tam sie udac , co Ty na to ? A jak reszta ekipy ?! Trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Siemanko Tom. Niestety musze zostac w Poznaniu przysiasc do notatek, a bez maszyny nic nie zrobie.Niedaleko ta Lednica,coz next time. 8 czerwca w Wenecji k.Znina jest kolejny zlot jesli dobrze pamietam!? Trzeba to sprawdzic i tam sie udac , co Ty na to ? A jak reszta ekipy ?! Trzymaj sie16 czerwca jest świetna impreza.Niejaki Tomek xj550 oszalał i żeni się w Fordonie o godzinie 16.00.Potem podobno jest mała paradka do Chełmży i tam poczęstunek :biggrin: . A jeśli chodzi o Wenecję to jeszcze nie wiem ale jak coś to dam znać.Pozdro. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 a co jest jutro do roboty?? Romans jakiś bajzel w Bydzi?? a może ktoś ma jakiś inny hytry plan na jutro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 a co jest jutro do roboty?? Romans jakiś bajzel w Bydzi?? a może ktoś ma jakiś inny hytry plan na jutro?? he kolego niedziela niedzielą ale pamietaj że w poniedziałek wieczorem widzimy sie w Tychach hehehehe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 a ja wam powiem ze byłem dzis na kartodromie w bydzi i było zajebiście jest dostepny tor w środy i niedziele od 16 do 20godzina jazdy 10 zł polecam naprawde :icon_biggrin: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Dziekuje wszystkim za spotkanie w Lednicy - wszystko bardzo szybko sie odbylo i zanim dzien sie skonczyl bylem juz w domu. Troche wszystko spontanicznie, bez planow wczesniejszych, ale to dla nas typowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 xj oszalał bo napisał na forum i się cała zgraja mu zwali na poczęstunek? a może jakiś plenerek fotograficzny pyknąć koledze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam,W srode ok. 17tej ruszam w strone Lodzi..przynajmniej do Krosniewic pozniej odbijam na Klodawe..moze ktos dolaczy ? Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 a ja wam powiem ze byłem dzis na kartodromie w bydzi i było zajebiście jest dostepny tor w środy i niedziele od 16 do 20godzina jazdy 10 zł polecam naprawde :) :) Dobre miejsce na spotkania, a przy okazji czas pożytecznie spędzić można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 xj oszalał bo napisał na forum i się cała zgraja mu zwali na poczęstunek? a może jakiś plenerek fotograficzny pyknąć koledze?A chętnie tylko nie wiem czy mnie stać na usługi takiego wybitnego fotografa Romans ;-)? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi