kalosh Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Witem wszystkich. W niedzielę około godziny 16 wyjeżdżam w trasę do Chełmno-Łódź. Może ktoś się podłączy na jakiś kawałek chociaż? Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Witem wszystkich. W niedzielę około godziny 16 wyjeżdżam w trasę do Chełmno-Łódź. Może ktoś się podłączy na jakiś kawałek chociaż? Pozdrowienia dla wszystkich. Mnie chyba raczej w CCH nie bedzie w tym czasie ale jak co to sie odezwe- do włocławka moze bym Cie odprowadził..... wkoncu bym zobaczył Twojego b6 :icon_biggrin: ps a Gażniki zrobiłes?? aha i dzieki za pozdro narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Pogoda musi byc ok. Janusz cały tydzien msze w tej intencji odprawiał ;) .Zaproszenie Twoje wedle rozkazu przyjmuje :) i jak przyjedziemy to Chełmza musowo zaliczona .Pozdrawiam.Już nie mogę sie doczekać ;-).Zuzia już prawie gotowa.Jeszcze tylko linka gazu do wymiany została bo czekam na przesyłkę. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Już nie mogę sie doczekać ;-).Zuzia już prawie gotowa.Jeszcze tylko linka gazu do wymiany została bo czekam na przesyłkę. to masz tylko jedna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 to masz tylko jedna??Tak Bartek mam tylko jedną.Nie ma linki powrotu.Prosta konstrukcja :wink: kierowca też nieskomplikowany :icon_rolleyes: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 wkoncu bym zobaczył Twojego b6 :evil: ps a Gażniki zrobiłes??Jakoś się nie udało. Zresztą za dużo nie stracisz bo wczoraj po dwóch tygodniach postoju w garażu Suzi nie chce mi odpalić (brak isrky). Wracam dzisiaj do Łodzi znowu autobusem (zapoconym, śmierdzącym i niewygodnym :flesje: ). Jak wrócę za miesiąc to spędze kupę czasu w garażu dochodząc co jest grane, biorąc pod uwagę to że wcześniej miałem tylko Jawę i jeszcze nie bardzo wiem który kabel do czego. A tak do Włocka to fajnie by razem śmignąć bo fajna trasa (szczególnie obwodnica Torunia:))Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Witam,Cos Was nie widzialem dzis w Trampie przy moscie...Tylko Wojtek Alterego na swoim sprzecie przyciagnal..Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 W tym roku takze jedziemy na Lednice - to jest 2 czerwca. Co do wyjazdu jeszcze sie dogadamy, najwaszniejsze aby wszyscy zarezerwowali sobie ten dzien i przygotowali maszyny. Jesli chcecie wiedziec jak tam jest zapytajcie Tomka - po prostu nie mozna nie jechac.Na pewno po powrocie bedzie problem z zonami bo wszystko idzie na zywo ale... bedziemy sobie radzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) W tym roku takze jedziemy na Lednice - to jest 2 czerwca. Co do wyjazdu jeszcze sie dogadamy, najwaszniejsze aby wszyscy zarezerwowali sobie ten dzien i przygotowali maszyny. Jesli chcecie wiedziec jak tam jest zapytajcie Tomka - po prostu nie mozna nie jechac.Na pewno po powrocie bedzie problem z zonami bo wszystko idzie na zywo ale... bedziemy sobie radzicNo właśnie lachony same pchały się na motocykl żeby przejechać przez RYBĘ i być w telewizji ;-) Gdybym miał wtedy żonę to na bank doszłoby do rozwodu. :) Niestety w tym roku nie dam rady bo idę na weselicho.Cholera gdybym wiedział że to właśnie 2 czerwca to bym sobie zarezerwował ten dzień. Witam,Cos Was nie widzialem dzis w Trampie przy moscie...Tylko Wojtek Alterego na swoim sprzecie przyciagnal..Pozdrowienia,AlexMieliśmy przyjechać ze znajomymi ale zasiedzieliśmy się w Kruszwicy potem w Przyjezierzu i w Kamionkach oraz w Inie przy tężniach. :P Edytowane 21 Maja 2007 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam,No to przyjemnie spedziliscie niedziele..i to chodzi :icon_mrgreen: Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 o jako goscia mnie zapamietalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Na "Ridersach" znalazłem zaproszenie, wklejam poniżej. Może "Grupa Fordon" mogła by tam się wybrać?... Dnia 01.06.2007 w godz. 10.00-15.00 Pałac Lubostrońw Lubostroniu koło Łabiszyna organizuje Festyn Integracyjny "Zielone Serduszko". Jest to impreza dla dzieci niepełnosprawnych i zdrowych z regionu.W związku z tym zwracam się z gorącą prośbą do Państwa Klubu. Czy ktoś z Państwa mógłby ubogacić, ubarwić program naszego festynu swoim przybyciem? Myślę, że sam Państwa przyjazd byłby niezwykłym przeżyciem dla dzieci, a gdyby jeszcze zechcieli Państwo powozić dzieci byłoby to dla nich pieknym gestem.Zwracamy się do Państwa z gorącą prośbą o zrozumienie naszej intencji i wsparcie tej szlachetnej akcji.KONTAKT:Karolina MalakPałac Lubostroń89-210 Łabiszyntel./fax:052/3844623e-mail :biggrin: @palac-lubostron.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Na "Ridersach" znalazłem zaproszenie, wklejam poniżej. Może "Grupa Fordon" mogła by tam się wybrać?... Dnia 01.06.2007 w godz. 10.00-15.00 Pałac Lubostrońw Lubostroniu koło Łabiszyna organizuje Festyn Integracyjny "Zielone Serduszko". Jest to impreza dla dzieci niepełnosprawnych i zdrowych z regionu.W związku z tym zwracam się z gorącą prośbą do Państwa Klubu. Czy ktoś z Państwa mógłby ubogacić, ubarwić program naszego festynu swoim przybyciem? Myślę, że sam Państwa przyjazd byłby niezwykłym przeżyciem dla dzieci, a gdyby jeszcze zechcieli Państwo powozić dzieci byłoby to dla nich pieknym gestem.Zwracamy się do Państwa z gorącą prośbą o zrozumienie naszej intencji i wsparcie tej szlachetnej akcji.KONTAKT:Karolina MalakPałac Lubostroń89-210 Łabiszyntel./fax:052/3844623e-mail :( @palac-lubostron.plWojtek pojechałbym gdyby to była sobota albo niedziela z resztą rok temu byłem z Ridersami w Inowrocławiu w domu dziecka i było miło a dzieciaki miały frajdę. Edytowane 22 Maja 2007 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 te przedruki widzę na wielu forach, jak się wiara zwali to będzie tyle co na 1 maja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Czy ktoś ma jakieś informacje na temat wypadku który miał miejsce dzisiaj w Toruniu?Podobno zginął motocyklista.Jak zwykle wymusił kierowca auta. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi