MichałKaczmar. Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Najblizszy weekend jest motobajzel w Łodzi ktos sie wybiera ?Podczas rozpoczecia sezonu ukradziono mi korek zb. wyrownawczego chlodnicy, poszukam moze gdzies na bajzlu cos takiego bedzie.Napisz darek gdzie byliscie dokladnie w niedziele. Ja bym sie chetnie wybral ale nie wiedzialem ze cos jest.Mialem motocykl na dlugi weekend a teraz znow w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Michał czyli chłodnica jest oki, to tylko ten korek:)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Chlodnice mi zakleili, na razie nie cieknie a korek musialem poszukac i zatkac wlot aby plyn sie nie wylewal i smieci nie naszlo do srodka. Moze cos sie znajdzie w warsztatach albo na bajzlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Niedzielny wypadzik można zaliczyc do b.udanych.Proponuje zastanowic sie nad kolejnym wekendem,pogoda ma się klarowac,więc czekam niecierpliwie na Wasze propozycje.Mimo że wczoraj przyjechałem z lekko odbitym tyłkiem ,to juz mie korci do następnej wyprawy.Mnie tam zad nie boli ;-). W weekend zrobiłem prawie 700 km i keta ciągnie się już po asfalcie więc najpierw wymiana zestawu napędowego a potem planowanie wyjazdu.A wypadzik niedzielny super.Świetna droga powrotna.Dużo nowego asfalciku ;-).Z resztą w takim towarzystwie wycieczka nad morze musiała się udać.Pozdrawiam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 mistrzowie kiery i zwijacze asfaltu, jest temat imprezy 26 maja w Grudziądzu. Proponuje pojechać.za dejwidem cytujem:Wysłany: 2007-05-01, 19:18 OGNICHO MOTOCYKLOWE 26 MAJA GRUDZIĄDZ a wesoło a zabawa -------------------------------------------------------------------------------- Witam serdecznie wszystkich motórzystów. Chcielimy zaprosic wszystkich posiadaczy i miłosników motórów na 2 ognicho motocyklowe . impreza odbedzie sie 26 maja nad jeziorem tarpińskim w Grudziądzu. w programi koncerty 3 kapel (rock, metal blues) konkusy i takie tam..... Wiazd 5zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na pokrycie kosztów organizacji ( to nie jest impreza zarobkowa!!!!) kierujcie sie na McDonalda- od 14 w sobote co jakąś chwile bedziemy odbierac motórzystów. ( piwo 3zł na terenie imprezy jedzenie po taniości:) KOntakt Dawid 505 675 703 ( mozecie wysyłac smsy z zapowiedziamy przybycia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_191 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam, bardzo chetnie do was dolacze o ile mi na to pozwolicie ale to dopiero jak kupie sobie cos wiekszego bo mz etz 251 ciagnac sie za wami to mi sie nie widzi :) tak wogule to mieszkam pomiedzy bydgoszcza a toruniem (Toporzysko) czyli mam do torunia okolo 25km ;) pozdrawiam Waldas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ...bardzo chetnie do was dolacze o ile mi na to pozwolicie ale to dopiero jak kupie sobie cos wiekszego bo mz etz 251 ciagnac sie za wami to mi sie nie widzi ;) ... Ja w tym nic złego nie widzę. Sam moim "cafe racerem" rozwijam max. 100 km/h :) W czasie jazdy rozmów się nie prowadzi, więc można jechać nieco z tyłu a jak już dojedziesz ostatni na miejsce to jakie masz wejście - wszystkie oczy zwrócone na ciebie! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Wojtek ale paskudna fotka ! Nada sie na wybory mistera ..Alterego na obecnym sprzecie jezdzi znacznie wolniej niz ja kiedys ETZ 251. Codziennie przejezdzam przez Toporzysko wiec powinienes kiedys mnie zaprosic na chwile. Do Fordonu masz niecale 15 km wiec przyjedz w ktorys czwartek.W ten weekend co jest Grudziadz mamy zaproszenie od Arnolda do Pily wiec jest dylemat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_191 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 z tym zaproszeniem nie ma problemu :( a z przyjazdem do torunia troche jest, etka obecnie przezywa generalny remont ;) ale jak juz ja naprawie albo kupie cos innego to oczywiscie ze tam sie pojawie :) pozdrawiam Waldas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Zaproszenie to do Bydgoszczy na Fordonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam,Dla mnie ten weekend odpada...dziecko ma komunie.. i to 1sza..Ale 26.05 - czemu nie !!! Grudziadz tyz piknie...nie wiem czy przypadkiem nie bylem u nich rok temu - troche sie wprosilem bo to byla pivatna impreza ale ludzie nadzwyczaj mili chleb ze smalcem (mniamm) mieli i dostalem od niejakiej Dominiki (lat 8) swoja pierwsza biedronke :banghead: ach co za czasy...Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Mnie tam zad nie boli ;-). W weekend zrobiłem prawie 700 km i keta ciągnie się już po asfalcie więc najpierw wymiana zestawu napędowego a potem planowanie wyjazdu.A wypadzik niedzielny super.Świetna droga powrotna.Dużo nowego asfalciku ;-).Z resztą w takim towarzystwie wycieczka nad morze musiała się udać.Pozdrawiam. Tomek ale i tak przegrałeś zakład bo nie wymoczyłeś tego i owego w Bałtyku ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Tomek ale i tak przegrałeś zakład bo nie wymoczyłeś tego i owego w Bałtyku :wink: :icon_mrgreen: pewno sie wstydził albo bał, albo woda była za zimna... a tak pozatym było fajno bardzo- czekam na dalsze propozycje.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Witam,Co tak ucichliscie ??? Ktos rusza na Grudziadz 26.05 ??? Alex a jak juz jestem przy glosie zna ktos dobrego elektryka - potrzebuje przerobki instalacji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 do grudziadza sie wybierampodobno w grudziadzu przy McDonaldzie ma ktos czekac kolo 16 z miejscowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi