alterego Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 .Poważnie sprawe trakując ,- są takie ,które przestawiają recznie i są takie ( typ angielski ) z ruchomym obiektywem w szklanej kuli ,- takie własnie są zamontowane od niedawna na Planu 6-Letniego w Bydgoszczy . Takie to mają czujniki i obracają sie w tej szklanej kuli na wszystkie strony - ( nie sposób od nich się wymigać !!! Nie pomoże brak przedniej tablicy. - Niestety ! :banghead: :icon_evil: Na to też jest sposób :icon_eek: :http://img185.imageshack.us/img185/975/tnradar2motopu7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Mam takie pytanko. Chyba odkupie od kumpla nowy lancuszek rozrzadu, w komplecie z zakuwarka do GSa. Ma ktos doswiadczenie w wymianie lancuszka i samym jego zakuciu? Napisz w dziale warsztatowym - tam Ci poradzą . Dużo ludzi tam jeżdzi na GS . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Witam,Jak my sie poznamy w tym forcie...nie udalo mi sie dolaczyc do Was na spotkaniach w Fordonie czy Harley Cafe...to moze jakis gozdzik w butonierce ??? :icon_mrgreen: Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Witam,Jak my sie poznamy w tym forcie...nie udalo mi sie dolaczyc do Was na spotkaniach w Fordonie czy Harley Cafe...to moze jakis gozdzik w butonierce ??? :icon_evil: Alex Wyglądam mniej więcej tak:http://www.bikepics.com/pictures/585791/ .... a w ogóle jak będziesz chciał mnie poznać, to podejdź do czarnej Yamahy XS 360 nr rej. CT 0316 i spróbuj ją uruchomić. Pierwszy facet, który podleci do ciebie, z płytą chodnikową w ręce to będę ja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 (edytowane) Powieliło się. Przepraszam. Edytowane 23 Marca 2007 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Alterego,dobre.. :icon_exclaim: bede pamietal...moja rejestracja CT 1543 czerwona biedrona rt..i pewnie zareaguje podobnie jak ktos chwyci moj motorek :smile: moje zjemcie jest w linku na dole..Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 (edytowane) No się chyba jakoś dopatrzymy/wypatrzymy :icon_exclaim: Edytowane 22 Marca 2007 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) bo trzebabyło sobie zrobić koszulki albo czapeczki :) ja będę w kurtce z moim avatarem, albo jak się zrobi gorąco to w koszulce m3m, a jak będzie jeszcze bardziej gorąco to będzie taka zapadnięta klatka piersiowa ;) ... Edytowane 23 Marca 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 cholera znowu siapi....bleee.trudno tylek troche podmieknie...Alexp.s. teraz qrna juz za pozno - wezme krede dziecka i na plecach napisze sobie Alex :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ja dzisiaj przyjade ale samochodem, motocykla nie wyciagnalem ze wzgledu na pogode - bardzo chetnie obejrze wasze sprzety, ciekawe kto bedzie na tyle twardy by dosiasc 2oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ja też dzisiaj puszką ale jutro na bank moto :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 a ja po cichu licze, ze deszcz ustanie...no bo jak tu bez motorka...tylko mnie nie sluchajcie ja mam 5 minut drogi..nawet jak dostane pare kropli deszczu bedzie ok.Alex na Koniuchach juz nie pada...:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 byliśmy, żal było wyjeżdzać ,ale jutro gramy do odięcia. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Milo sie bylo w koncu spotkac :D do zobaczenia jutro..Alex (Piotr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witam.Kto i o której z Bydzi jedzie dzis do fortu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi