Alex_kr Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witam,Motorek nareszcie skrecony i dzisiaj bylo 1sze 100 km po zimie..SUPER. Romans jesli chodzi o to co jest za Carfurem to bylem tam ok. rok temu - wtedy handlowali tylko motorowerami..ale starali sie o akredytacje i otwarcie salonu Suzuki...byc moze juz to maja.Ale opinii o nich nie znam. Probowales Roberta - kiedys Luba teraz Waly Gen. Sikorskiego..Zmienialem u niego opony, a dzisiaj bylem po nowy aku - bo moj stary byl padl...jak narazie polecam. robia tez serwis motocykli. Pogoda jutro musi byc :) w koncu wiosna..moze sie gdzies na trasie spotkamy - wybieram sie jutro ok. 12tej do Golubia-Dobrzynia do knajpki Yellow Cup Cafe - maja dobre nalesniki ul. Zamkowa 3 blisko rynku golubskiego.. Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Góra ty jedziesz pooglądać i ew. kupić czy tylko pooglądać?Dajcie jakiś namiar na serwis suzuki w toruniu bo ja jeżdzę do trójmiasta... W zeszłym roku Wilmat otworzył serwis:http://firmy.pkt.pl/firma/wilmat__hurt_-_d...VfX2FkczE=.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Alterego,Gdzie jest ich serwis, w ktorym miejscu...sklep maja vis'a'vis kosciola garnizonowego..Alex oki, juz widzialem mape...gdzies za serwisem Forda...Warto do nich oddac moto ?Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GÓRA Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 No jak moto bedzie sprawne i powiecie, ze moge bez problemu brac no to tak ale kasy jutro nie bede przy sobie mial (nie napalam sie, ze odrazu kupie :) ) Co do salonu jaka to ulica nie pamietam wiem, ze za carrefurem centralnie czyli rubinkowo 3 na takiej prostej ulicy zamknietej ale sie dowiem dokladnie chyba, ze ktos wie ;>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Bylem tam kiedys...rok temu mozna bylo tam wjechac wjazdem do carfura od strony Warszawy...za swiatlami 100 metrow i w prawo..albo od drugiej strony, od ulicy gdanskiej.Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Przyjąłem będę około 11-tej na rynku.A jeśli chodzi o serwisy to ja zacząłem sam sobie serwisować lub z pomocą kolegów motocyklistów.Jestem bardziej zadowolony niż z serwisu. Np. zaworki regulowalismy z Darasem i wymienilismy klocki i płyn.Gaźniki zrobił mi kolega który ma je w jednym paluszku.Było troche problemu z moimi gaźnikami więc gdybym oddał do serwisu to skroili by mnie z 5oo zł a tego mój budżet by nie zniósł.Kiedyś z każdą pierdołą leciałem do serwisu a teraz gdy zobaczyłem jaką prosta sprawą są czynności serwisowe w japończykach to aż mi głupio że dawałem się tak kroić tym pseudo-mechanikom motocyklowym. A jeśli chodzi o serwis Suzuki Wilmatu to ceny maja dobre.I ciekawostka mechanik (Zbyszek) z Lubej od Roberta przeszedł do Wilmatu. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Alterego,Warto do nich oddac moto ? Tego nie wiem. Kiedy rozmawiałem z nimi w sklepie przy Placu Katarzyny, byli w trakcie uruchamiania warsztatu i bardzo sie polecali. Obiecywali, że będą bardzo konkurencyjni cenowo wobec Roberta. Czas pokaże. W Toruniu jest tak niewiele takich warsztatów, że trzeba się cieszyć z każdego. Edytowane 9 Marca 2007 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 To prawda w Toruniu nie obrodzilo w dobre warsztaty, a w motocyklowe jeszcze mniej...Warto w razie klopotu zajrzec do Wilmatu..Tez powoli wgryzam sie w swoj motorek, serwisowanie samemu ma ten plus, ze narzekac nie wypada :) ..jak bede mial takie tempo wymian czesci w swoim motorku jeszcze chwila i calkiem przejde do swojego serwisu :icon_mrgreen: Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Wilmat? czy to jest ta firma co miala siedzibę na początku torunia jak się jedzie od strony bydgoszczy, przy porcie żeglarskim (handlowali KIA) ? Ja do serwisu autoryzowanego bo mam na gwarancji, chociaż kolega podróżnik olał te przeglądy po 6000 i sam je robi bo nigdzie dalej by nie wyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jak narazie troche pada . Zastanawiam sie<jechac czy nie?Pozatym musze gdzies podjechac zrobic przegląd bo 7.03 mi sie skonczyl.Mysle że do 10.00 sie wyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jak narazie troche pada . Zastanawiam sie<jechac czy nie?Pozatym musze gdzies podjechac zrobic przegląd bo 7.03 mi sie skonczyl.Mysle że do 10.00 sie wyrobie No to pogoda zrobila figla . Zgodnie z tym co isałem . Pada - ja nie jadę . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 według moich prognoz kostno-chmurnych sobota i niedziela słoneczko ok. 7 stopni C na plusie ale nocki jeszcze minus 1. Kto się pomyli to stawia :icon_mrgreen:Jednak moje meteo sie sprawdzilo.Wiec jak zapewnial ROMANS-kto siE pomyli ten stawia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 zobaczymy o 12:00, co prawda to po imprezie ale jeszcze ten sam dzień :icon_mrgreen:(nie dam si ętak łatwo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 No właśnie może przeczekamy złą aurę i polatamy później albo jutro?Ja nie mogę usiedzieć w domu. :icon_mrgreen: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Panowie nie było mnie chwilkę na forum, ale już szybciutko nadrabiam zaległości i stawiam się z Chełmży jeżeli nie ma kłopotu z dołączeniem się do grupy? :notworthy: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi