MichałKaczmar. Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Mam propozycje spotkania - poleciec do Dobrzyniewa na swieto ziemniaka, to coroczna impreza motocyklowa na Ranchu u Janka. Sobota 24 o 16:00 - dla tych oczywiscie co nie jada na Borki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 witam wszystkich z Torunia :) Chętnie bym się wybrała na jakiś zlocik ale z racji tego, że mam dość "plecakowania" ( co nie znaczy że to nie jest fajne :) ) i w sobotę będę raczkować na "kosiareczce" zwanej simsonem to nie da rady, ale będę śledzić zloty i wypady toruniaków i może kiedyś się w końcu podłączę ( pewnie w przyszłym roku :sad:) chyba że ktoś będzie potrzebował towarzystwa i "plecaka" to bardzo chętnie się piszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 (edytowane) o oooo na forum to wszyscy zajęci(prawie)- na plecaka to żadna nie pozwala brać :unsure: :laugh: musisz sama sprzęt kupić i jeździć z nami :flesje: Edytowane 22 Września 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 I to jest mój cel - kupić maszynę :crossy: :buttrock:.... tylko niestety trochę to potrwa jeszcze... :sad: faceta nie szukam :mad: ... a lepiej jeżdzić na plecaka niż wcale :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Kempin zaproś koleżankę athom na przejażdżkę... Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Kempin zaproś koleżankę athom na przejażdżkę... No własnie Wiesiu dlaczego się nie wychylisz jesteś przemiłym młodym mężczyzną, odpowiedzialnym, myślę że godnym polecenia i na pewno damskie towarzystwo nie Będzie Tobie przeszkadzało,poza tym w większym gronie 4sery lepiej smakują :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 cóż za poruszenie :ohmy: nie pchać się drzwiami i oknami :biggrin: a koleżankom dziękuję :flesje: nie zawstydzajcie i tak nieśmiałych Panów :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Teee a może Wiechu jest gejem (takim niepasywnym) ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Człowiek ciężko pracuje i nie ma go troszkę na forum, a tu proszę dupa ładnie obrobiona i to w każdym centymetrze Oj nieładnie drogie Panie :icon_mrgreen: Kempin zaproś koleżankę athom na przejażdżkę... Pożyjemy zobaczymy może... No własnie Wiesiu dlaczego się nie wychylisz jesteś przemiłym młodym mężczyzną, odpowiedzialnym, myślę że godnym polecenia i na pewno damskie towarzystwo nie Będzie Tobie przeszkadzało,poza tym w większym gronie 4sery lepiej smakują :icon_razz: Ty mi tu Syla tak nie słodź za bardzo bo zaraz krzywa laga wkroczy :icon_razz: Teee a może Wiechu jest gejem (takim niepasywnym) ? :D Jak Ci Żółty pokarzę geja to przez tydzień na dupę nie usiądziesz :icon_razz: Z wyrazami szacunku wasz Kempin :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Człowiek ciężko pracuje i nie ma go troszkę na forum, a tu proszę dupa ładnie obrobiona i to w każdym centymetrze Oj nieładnie drogie Panie :icon_mrgreen: Pożyjemy zobaczymy może... Ty mi tu Syla tak nie słodź za bardzo bo zaraz krzywa laga wkroczy :icon_razz: Jak Ci Żółty pokarzę geja to przez tydzień na dupę nie usiądziesz :icon_razz: Z wyrazami szacunku wasz Kempin :icon_twisted: HiHiHi wreszcie się odezwałeś :bigrazz: zobacz doczego tu musi dochodzić żebyś z laski swojej coś napisał :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikesti Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 po 19 dostałem telefon o kolejnym śmiertelnym wypadku. tym razem w Lubiczu. w zeszłą sobotę w Rogówku. wiecie kto to był ? jest nas z roku na rok coraz więcej i nie znam już większości. uważajcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) Ja niestety nie wiem kto to był, ale wiem, że koleś jechał z pasażerem i pasażerowi nic się nie stało poza złamaną nogą. Koleś niestety miał zbyt rozległe obrażenia wewnętrzne i pomimo reanimacji zmarł. p.s. podobno w necie gdzieś są zdjęcia z tego wypadku Edytowane 28 Września 2011 przez athom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) Człowiek ciężko pracuje i nie ma go troszkę na forum, a tu proszę dupa ładnie obrobiona i to w każdym centymetrze Oj nieładnie drogie Panie :icon_mrgreen: Pożyjemy zobaczymy może... Ty mi tu Syla tak nie słodź za bardzo bo zaraz krzywa laga wkroczy :icon_razz: Jak Ci Żółty pokarzę geja to przez tydzień na dupę nie usiądziesz :icon_razz: Z wyrazami szacunku wasz Kempin :icon_twisted: Edytowane 28 Września 2011 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 He he Magda... :notworthy: się nagadałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 to chyba była zmiana tematu albo może powrót do wcześniejszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi