MichałKaczmar. Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witajcie zimowo ! co sie u Was dzieje, znow sobie dowalacie w ramach rekompensaty za brak jazdy ? A co z zimowymi spotkaniami - byly jakies ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Właśnie o to samo chciałem zapytać. Będzie spot na 21 marca? Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) OOO sąsiad zza miedzy jakiś przybył :buttrock: Jakieś ożywienie lekkie widać, chyba wiosnę czuć. Ja nawet wczoraj lekko rozprostowałem korbowody no i było sympatycznie po przerwie. Piachu wszędzie od uja ! Co niektórzy mieli pewne problemy z elektryką i niestety nie pojeździli motongiem. Grzesiu nie płacz proszę :icon_twisted Kurczę, jakoś człek zesztywniał, a moto narwane jakoś takie było :biggrin: Edytowane 7 Lutego 2011 przez Marek BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał90 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Widzę Grzywna też ma swojego reprezentanta :icon_biggrin: Ja myślę, że w marcu już da rade pośmigać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Jutro to pewnie śmigane z Bartoszem będzie :flesje: w okolicach Kałdusa :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 lukimaster u Ciebie to białe myszki zachrzaniają po ogródku :icon_razz: :) Tobie od tego chlania w głowie się pi****i :bigrazz: Mieszkam przecież w bloku i ogródka nie mam :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 jutro jest TEN dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Mieszkam przecież w bloku i ogródka nie mam :rolleyes: Nie chwaliłeś się że zmieniłeś adres zamieszkania :icon_exclaim: to pod jakim blokiem koczujesz :icon_question: :icon_razz: bartez to jaki jest jutrzejszy plan :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 plan/my to ja mam na koszulce, bo żem jadł i mi katrofel wyleciał z talerza na koszulkie- a to nike była koszulka(taki Tiszert) a jutro(dzis) to ja wstaje o 9 z rana, robie kupe, i juz mam cały dzień wolny...... :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Będzie spot na 21 marca? A co jest 21 marca ? Jakieś chlanie się szykuje ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 A ja chcę już wiosnę, przepaliłem dziś sprzęty. Runda w koło domu...a piachu wpip :banghead: PS Ja nie piję, oszczędzam na benzynę :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 A ja chcę już wiosnę, przepaliłem dziś sprzęty. Runda w koło domu...a piachu wpip :banghead: Ja w niedziele pojeździłem :crossy: była git pogoda :buttrock: Do wiosny jeszcze 39dni :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 A co jest 21 marca ? Jakieś chlanie się szykuje ? :biggrin: 21 marca jest Lubomira i Benedykta :biggrin: myśle,że dzień dobry jak każdy żeby wypić. :icon_razz: hmmm czy nasz Buli nie ma na drugie czasem Benedykt??? :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 21 marca jest Lubomira i Benedykta :biggrin: myśle,że dzień dobry jak każdy żeby wypić. :icon_razz: hmmm czy nasz Buli nie ma na drugie czasem Benedykt??? :icon_mrgreen: :biggrin: mi sie wydaje, ze moze mieć- nawet myśle ze zaakceptuje nowe imię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Znam takiego jednego Benedykta z telewizji. Nawet umnie po Polska mówić :biggrin: * Motylanoga.. ojjj poka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi