KingRider Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 (edytowane) A powiedzieć Ci "spie**alaj, nie denerwuj mnie"? :biggrin: :bigrazz: :icon_razz: Zabierz się z nami do Borek lepiej, jedziemy w sobotę rano. ;) :icon_mrgreen: Może być spie...fakaj, wypier**alaj i wszelkiej maści synonimy :crossy: Zrozumiem :wink: hmm, ale zawsze można zawitać 'na czterech' :bigrazz: :wink: Tak jak niektórzy uczynili( Prawda Keryn?:) ) A z Borkami nie dam rady:/ Dzieki wszystkim za wspolne smiganie:) Wstyd sie przyznac ale bylo to moje pierwsze latanie w grupie :| Lepiej pozno niz wcale;) A wypad na tor...........do teraz geba mi sie haha :)) Miło było poznać :lalag: Taa tor po 23:00 very fun :wink: Będzie gdzie jeździć w przyszłym sezonie jak go otworzą :bigrazz: Edytowane 23 Września 2010 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) ok akurat 2 piwa wypije- na trzeźwo strach jeździć- tyle wypadków..... :cool: W związku z wieloma wypadkami ja bede jechala zgodnie z przepisami ruchu drogowego! :biggrin: :icon_mrgreen: na was pijaki doniose odpowiednim władzom :icon_exclaim: :icon_mrgreen: Edytowane 24 Września 2010 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 A dzis ktos lata? Znowu fajna pogoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 właśnie jutro Borki- kto nie jedzie ten Żółty :icon_mrgreen: Jednak się pojawię. Wyleczyłem trądzik i mogę jechać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Toruńska ekipa jak zwykle się spisała :lalag: nawet chu*a do Borek przywieźli na poczęstunek :icon_mrgreen: :clap: :flesje: Fajnie było poznać (w końcu). Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 i pogadac ....nad ranem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 A ty dlaczego tak szybko uciekłeś, piękny kawalerze? :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 .........., piękny kawalerze? ....... no wiesz w związku z tym, obowiązki, zobowiązania..... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 no wiesz w związku z tym, obowiązki, zobowiązania..... :icon_razz: Czyli nie wyjeżdżasz/jeździsz, jak chcesz, dokąd oczy poniosą (o ile trzeźwe), tylko JAK MUSISZ? E, Mario, to Ty zwykła peezda jesteś, nie tFardziel. :icon_mrgreen: :icon_twisted: Pozdro dla domku nr 28 z pysznym chu*em :bigrazz: i jeszcze raz :lalag: za fajerwerki. Dla nie kuj-pomu też podziękowania, ale to już gdzie indziej :biggrin: . Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 oo Grassowa Ty żyjesz :icon_razz: ... no wiesz ....ech niech będzie że ja mietki jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 fajny był ten wekend z piątku na niedziele :biggrin: :clap: dojechaliśmy do domu cało i zdrowo :crossy: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 To i ja podziękuję za przemiłe towarzystwo i bardzo udany weekend :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 a fakt ...chyba byliście :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Toruńska ekipa jak zwykle się spisała :lalag: nawet chu*a do Borek przywieźli na poczęstunek :icon_mrgreen: :clap: :flesje: Fajnie było poznać (w końcu). Marzka oby więcej takich imprez z h*jami :biggrin: ,a Ty za*eb**ta dupa jesteś!!! cała reszta to wiecie,że jesteście the besciaki :biggrin: mmm mogłeś nas nie zauważyć bo krótko byłeś :icon_razz: i pamiętaj na przyszłość do wchodzenia do domku używamy drzwi nie okien :icon_mrgreen: pozdrawiamy panią ktora tańczyła na stole,szczególnie Bartosz! :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Marzka oby więcej takich imprez z h*jami :biggrin: ,a Ty za*eb**ta dupa jesteś!!! cała reszta to wiecie,że jesteście the besciaki :biggrin: mmm mogłeś nas nie zauważyć bo krótko byłeś :icon_razz: i pamiętaj na przyszłość do wchodzenia do domku używamy drzwi nie okien :icon_mrgreen: pozdrawiamy panią ktora tańczyła na stole,szczególnie Bartosz! :icon_mrgreen: :icon_razz: z tym ostatnim zdaniem sie nie zgodzę :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi