Wiroś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Pokąpałbym się w jakimś jeziorku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Pokąpałbym się w jakimś jeziorku... Chcesz robić za U-Boota z tą ręką ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 może w morzu?? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 W morzu chętnie, póki co mam dwa tygodnie urlopu. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 eee spamerzy nie ogarniam normalnie :icon_razz: Kto jedzie w piątek nad morze a kto w sobotę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 eee spamerzy nie ogarniam normalnie :icon_razz: Kto jedzie w piątek nad morze a kto w sobotę?? ja jade w piONtek- łikendu poczONtek :) :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 (edytowane) Trochę off-topic (trochę.. :wink: ) Chce mi się pojechać gdzieś dalej - ruszyć od popołudnia w piątek (lub o świcie w sobotę) - i wrócić do wieczora w niedzielę. Może popełniliście kiedyś ciekawą trasę, rozłożoną na 2-3 dni? Jest w ten weekend pewnie zlotów masa i można się po nich przejechać (tylko coś trzeba wybrać) Taki pomysł nie jest zły, byle nie było za blisko :bigrazz: Zawsze też są znajomi, którzy zgrzytają zębami za ich nieodwiedzanie, więc to też jest pomysł. Ale... może coś innego? Co by nie było - pod koniec tygodnia na moto i tak się wpakuję i pojadę w pizdu. Ale - z celem, jakimś, mniej jeszcze znanym, lecz nakreślonym, jest wygodniej. Trasa może być długa. Na upartego spać dużo nie muszę. Będę wdzięczny za fajny pomysł - podejrzany czy własny, ciekawy czy banalny, zrealizowany czy dopiero budowany od podstaw - każdy może być wskazówką. I coś z tego zbuduję. Z góry dzięki :notworthy: Edytowane 6 Lipca 2010 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Keryn a może Słowacja? 2-3 dni zupelnie wystarczą,polecam szczegolnie miejscowosc Besenova,jakies 60 km od Zakopca,dojedziesz w jeden dzien,wymoczysz sie :biggrin: w goracych wodach,powinklujesz bo jest gdzie i wrócisz.Jak coś namiary na noclegi mam. Chciałes propozycji to masz. :icon_mrgreen: znaj me dobre serce. :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 (edytowane) ...Besenova,jakies 60 km od Zakopca, ... O! Dzięki Motylu! :icon_biggrin: 590 km stąd - nieźle. Kierunek trochę jak do Klewek. Fajna okolica na miejscu, obejrzałem ich stronę, faktycznie jest gdzie wytrzęsiony tyłek wymoczyć a potem... :flesje: Zastanawiałem się swoją drogą nad Czechami - i właściwie z "Besenowej", ze Słowacji, nadal mógłbym wrócić przez Czechy i jeszcze po drodze zajrzeć do tamtejszej legendarnej mekki motocyklistów. No. Konkretna. Się mi podoba :icon_twisted: Thanks! Kusi mnie też zupełnie inny koncept (podpatrzony): http://maps.google.com/maps/ms?hl=pl&ie=UT...c4901186d70&z=7 Podobno trasa przyjemna, taka solidna runda do Niemiaszków i nazad poprzez Pomorze mocno zachodnie. Podobno świetnie też jedzie się stąd na Olsztyn, dalej na Giżycko a potem praktycznie wzdłuż pólnocnej granicy aż do Augustowa. Powrotna droga - to z tuzin opcji, z W-wą po drodze włącznie. Sądzicie, warto? Edytowane 6 Lipca 2010 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Podobno świetnie też jedzie się stąd na Olsztyn, dalej na Giżycko a potem praktycznie wzdłuż pólnocnej granicy aż do Augustowa. Powrotna droga - to z tuzin opcji, z W-wą po drodze włącznie. Sądzicie, warto? Na weekend można uderzyć trasą Toruń-Kazimierz Dolny-Giżycko-Toruń. Przerobiłam, znam, polecam. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Na weekend można uderzyć trasą Toruń-Kazimierz Dolny-Giżycko-Toruń. Przerobiłam, znam, polecam. Którędy, coś takiego?: http://maps.google.com/maps/ms?hl=pl&ie=UT...612dc0f68c6&z=7 Czy przez stolicę leciałaś? Z dwoma noclegami wyszłoby świetnie - np. jeśli zacznę w piątek. Z jednym trochę będzie kombinowanie, bo w ciągu jednego dnia do Giżycka nie dotrę (750 km... dużo), więc trzeba paść na twarz gdzieś w pół drogi. Kurna, podoba mi się. Dzięki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE SV1 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Którędy, coś takiego?: http://maps.google.com/maps/ms?hl=pl&ie=UT...612dc0f68c6&z=7 Czy przez stolicę leciałaś? Z dwoma noclegami wyszłoby świetnie - np. jeśli zacznę w piątek. Z jednym trochę będzie kombinowanie, bo w ciągu jednego dnia do Giżycka nie dotrę (750 km... dużo), więc trzeba paść na twarz gdzieś w pół drogi. Kurna, podoba mi się. Dzięki :lalag: no witam serdecznie leci ktoś do brna na sbk???? jesli tak i chcialby towarzystwa to chętnie sie przyłącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 no witam serdecznie leci ktoś do brna na sbk???? jesli tak i chcialby towarzystwa to chętnie sie przyłącze Póki co przygotowuję się, by polecieć do Besenova. Czyli do Czech. To wychodzi, że spokojnie możemy polecieć razem 3/4 drogi - a potem... się zobaczy. Dogadamy na PW, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Żółty to jak przesiadamy sie na 4X4 :icon_question: :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Żółty to jak przesiadamy sie na 4X4 :icon_question: :icon_razz: :icon_mrgreen: co znwou wymyśleliście??? pijusy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi