lukimaster Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 no nareszcie, już czekam i czekam. Nie ma co na NK wkleic :icon_razz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Coś wkleiłem - ale ogólnie lipa bo mi się klisza naświetliła :rolleyes: :icon_arrow: Teraz trendy jest Facebook. NK jest passe :biggrin: Pes. Bartosz skąd tyle w Tobie mizantropii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a ja mam wyj**ane:) nic dodać nic ująć :biggrin: mamy tak samo :bigrazz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 My z Bartkiem mamy wiele wspólnych tematów, w końcu mamy podobne stopnie naukowe - inteligencja polska, nie ma to tamto, co zresztą widać po Bartka wcześniejszej wypowiedzi :) cóż za puenta :icon_mrgreen: wspaniały dobór słów :clap: ps. gdzie jedziemy w wiikend? Coś wkleiłem - ale ogólnie lipa bo mi się klisza naświetliła :rolleyes: :icon_arrow: Teraz trendy jest Facebook. NK jest passe :biggrin: Pes. Bartosz skąd tyle w Tobie mizantropii ? kij Wam w oko(albo co innego troche niżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 kij Wam w oko(albo co innego troche niżej) Pawcio Twoja pozycja na lansera forum staje się zagrożona Bartuś ostro atakuje :) zrób coś z tym on oszalał.. albo za dużo worków od odkurzaczy sprzedał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 W sobote jest rajd Paluk opisywany szeroko na tym forum w dziale zloty.... oprocz tego kuj-pom rozpoczecie sezonu w CIN, otwarcie sezonu w Licheniu - to dla lubiacych dalsze podroze i msza z poswieceniem motocykli w Kaszczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jak tam Paweł - fazeroskuter nie klęknał gdzie na dojeździe do domku ? Korba nie wylazła bokiem ? Teraz widzisz jak to się odbywa w wilekim mieście :biggrin: Pyszna kawa pani Magdaleno :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Paweł to już pewnie pod stołem leży :biggrin: :flesje: Na zdrowie Panie Marku! :icon_biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 oj tak za kawę także dziękuje..chwała że w takiej promocji była.. za ziemniaki z obiadu mam jeszcze 3 raty, a co z surówką?ja pier... a co do fazera to myślę że w końcu odżyje ten motocykl, konie muszą się czasami wybiegać i to nie na dwójce! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witajcie! Noo w końcu muszę wyciągnąć motonga z garażu i przewietrzyć kominy. Jakieś plany 2oo na jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Myślę że lotnisko Kinia. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 oj tak za kawę także dziękuje..chwała że w takiej promocji była.. za ziemniaki z obiadu mam jeszcze 3 raty, a co z surówką?ja pier... a co do fazera to myślę że w końcu odżyje ten motocykl, konie muszą się czasami wybiegać i to nie na dwójce! :) Idź Pan w c*** Katy je***e :icon_razz: Fazeroskuter dostał epilepsji po wczorajszej gonitwie :biggrin: * dziękuję Magdaleno - za loda :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witajcie! Noo w końcu muszę wyciągnąć motonga z garażu i przewietrzyć kominy. Jakieś plany 2oo na jutro? Kinia jak coś my z Sywia bedziemy w CT ok 15 z minutami,jak ktoś chętny to na Lukoilu się spotykamy. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Kinia jak coś my z Sywia bedziemy w CT ok 15 z minutami,jak ktoś chętny to na Lukoilu się spotykamy. ok, ja już wyjeżdżam pokręcić się po okolicy. Jak nic się nie urodzi w tym czasie to wpadne pod Luk. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) Kinia jak coś my z Sywia bedziemy w CT ok 15 z minutami,jak ktoś chętny to na Lukoilu się spotykamy. ok, ja już wyjeżdżam pokręcić się po okolicy. Jak nic się nie urodzi w tym czasie to wpadne pod Luk. ;-) No to siem pokręcilim. :biggrin: Dzięki dziouchy i chopaki. p.s. Już wiem, od czego mnie łeb...Od siedzenia na Jetcie dłużej niż ustawa przewiduje %$&*#@. :icon_twisted: Zacznę się spóźniać. ;) Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Hehe Grass to przecież był Malbork! :wink: Fotki wstawie jak się ogarne! Dzięki wszystkim było miło! Ps.Trzeba odpokutować tą pizze po 18 :icon_twisted: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi