bartez Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 a se spamne kiedy na łyżwy??? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 a se spamne kiedy na łyżwy??? :icon_mrgreen: Jestem zbulwersowany - ban Ci się należy albo tak 10 % na zachętę :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 hmm na zachętę powiadasz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE SV1 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 witam motocyklową brac jak przygotowania do sezonu??? jakieś plany do pośmigania na weekend chętnie polatam jak będzie pogoda oczywiście :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Plany to może i są ale Ty masz 13 lat :bigrazz: wiec troche strach :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE SV1 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Plany to może i są ale Ty masz 13 lat :bigrazz: wiec troche strach :icon_razz: nie 13 tylko 35 cos sie pokickało w profilu ale chętnie bym o pare lat się cofnął hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Plany to może i są ale Ty masz 13 lat :bigrazz: wiec troche strach :icon_razz: Ja mam 30 ale zachowaniem jestem jak 13 : :icon_razz: Ps. w week jak to w week - będzie chu***wa pogoda i znowu trzeba będzie pić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Ja mam 30 ale zachowaniem jestem jak 13 : :icon_razz: Ps. w week jak to w week - będzie chu***wa pogoda i znowu trzeba będzie pić :bigrazz: ja mam 34 cm............ :icon_rolleyes: aha i oby wekend był pogodny, bo nie zniese więcej takich wekendów :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 witam motocyklową brac jak przygotowania do sezonu??? jakieś plany do pośmigania na weekend chętnie polatam jak będzie pogoda oczywiście :buttrock: Witam. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 ...chętnie bym o pare lat się cofnął To tak jak my wszyscy :wink: Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 nie 13 tylko 35 cos sie pokickało w profilu ale chętnie bym o pare lat się cofnął hehe To zmienia postać rzeczy :bigrazz: Pogoda na week faktycznie ma być beznadziejna,kiedy ja mam wolna niedziele :icon_twisted: W sobote wypije wasze zdrowie :flesje: Ps. Bartez 34cm.....imponujacy wynik :cool: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witam Jestem tu nowy wiec sie przedstawie:) Mam na imie Robert (w skrócie treb0r ;) ) Wlasnie nabylem swoje pierwsze moto, wybór padł na Thundercata, i poki co po kilku przejazdzkach jestem megazadowolony :) Jesli ktos by mial ochote posmigac, to zapraszam. Poki co ze mna sobie nie poszalejecie, wiec jesli ktos mialby ochote na spokojniejsze jazdy to czekam na info POzdrawiam treb0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witaj Robert ! jesli chcesz pojezdzic spokojnie to tylko ze mna i Butterfly z reszta to jedynie wspolnie zrobisz pierwsze 100 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witaj Robert! My już sie zazajomilismy :bigrazz: :cool: Michał,mam nadzieje że z nami polata. :icon_biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witaj Robert ! jesli chcesz pojezdzic spokojnie to tylko ze mna i Butterfly z reszta to jedynie wspolnie zrobisz pierwsze 100 m Michał nie strasz chłopaka ! Przecież My jeździmy wolno i zgodnie z przepisami :bigrazz: Witamy (chociaż witamy się gdzie indziej ) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi