bartez Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 A co to za z**bany komar??? :biggrin: Ps. zoba co za ***jek :bigrazz: http://img85.imageshack.us/img85/2226/chujek.jpg sam jesteś zjebekk :banghead: masz w ryj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) Pamiętam pamiętam jak tam lazł w szkodę !! Trzeba to zgłosić. Fotograf wykazał się dużą czujnością i profesjonalizmem :biggrin: Bartuś - gdzie ty tam wyczytałeś zjebek?? W podpisie fotografii jest dokładnie :-) Edytowane 29 Stycznia 2010 przez Marek BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 to z tych nerwów..... a jeden h*j czy hujek czy zjebek- oby dwie formy są poprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 no Panowie, Zjebki, czy Ch...ki :biggrin: :biggrin: warunki sniegowe wypasione szykowac piersówki i na stok po: -pijemy -śmigamy sobie, to po 15 widzimy sie w uni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 no Panowie, Zjebki, czy Ch...ki :biggrin: :biggrin: warunki sniegowe wypasione szykowac piersówki i na stok po: -pijemy -śmigamy sobie, to po 15 widzimy sie w uni Rozumiem że jedziemy motorami :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 wyłącznie i łańcuchy w razie czego zabrac :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 No ja ledwo ledwo dałem radę podjechać .. ale fura nie zawiodła.. :-) pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 taa nie ma jak yamaha :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 A mnie się rozchorowało po tych nartach. Za dużo stresu za mało alkoholu :bigrazz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 a mnie boli kręgosłup, tylko nie wiem czy po nartach czy po wypychaniu samochodów....... chyba,że stary jestem i juz czas na rente i do ciechocinka co 2 tydzień?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 a mnie boli kręgosłup, tylko nie wiem czy po nartach czy po wypychaniu samochodów....... chyba,że stary jestem i juz czas na rente i do ciechocinka co 2 tydzień?? taaa chyba do Maxikas na łowy... ale widzę że wszyscy połamani ale w klawiaturkę dają radę stukać czyli pozytywny wypadzik Wam się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 ale widzę że wszyscy połamani ale w klawiaturkę dają radę stukać czyli pozytywny wypadzik Wam się udał no nie wszyscy ale wypadzik super a mnie boli kręgosłup, tylko nie wiem czy po nartach czy po wypychaniu samochodów....... chyba,że stary jestem i juz czas na rente i do ciechocinka co 2 tydzień?? to kiedy następny raz :bigrazz: A mnie się rozchorowało po tych nartach. Za dużo stresu za mało alkoholu :bigrazz: . a widzisz nie skosztowałeś lekarstwa i to na pewno od tego :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 eeee żółty ??? jaki zacny prestiżowy cudny motocykl masz w tle swojego avantara :icon_biggrin: dopiero przyuważyłem ;-) NAJLEPSZY :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 a jaki on ma avatar- ja widze stary- (wydech fazera)- to zmienił na TLRke?? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 eeee żółty ??? jaki zacny prestiżowy cudny motocykl masz w tle swojego avantara :icon_biggrin: dopiero przyuważyłem ;-) NAJLEPSZY :icon_twisted: Gratuluję spostrzegawczości Michu :wink: Bartoszu : Fazer to Fazer : klasa sama w sobie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi