KingRider Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Kinia normalnie masz w pier..........l :icon_razz: Twoja obecność obowiązkowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS będę przez CCH jechał, więc może jak ktoś z tamtych stron chętny wypić grzańca na stoku to gadac szybko gdzie co i jak.... Ok, to sobie po/na/w pier****my na miejscu :biggrin: A bierzesz podopiecznych? Bo nie wiem czy brać swojego...nigdy na nartach nie jeździł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 a o której tam bedziecie?? ja mam jeszcze misje do wykonania po pracy:) to nie wiem do której mi zejdzie... grzańca bym sie napił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Proponowana godzina to taka popołudniowa, poobiednia...czyli między 14,15-tą Kinia nie wiem ale myślę, że raczej tak. Na 98% tak I spoko mój też na nartach nie śmiga, ale tam można na sankach więc mu je zabiore i chyba kłopot będzie z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witajcie zimowo :) Jak udal sie wyjazd na narty do Unislawia ? Ja w sobote przejechalem sie troche enduro po drogach niesolonych, max 20 wiec zimno nie bylo, za to slisko. Kto cos slyszal o odwilzy niech pisze bedziemy zyc nadzieja. W TVN zapowiadali niewielkie ocieplenie na sam koniec styczna - OBY !! Taka pogoda jak ostatnio to jedyny okres kiedy marze o deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 a se spamne co tam zimno, czy ciepło- kurwicy można dostać :banghead: ZIMO- Ty wiesz co masz zrobić!!!! :spam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) Trochę Cie podkur*ie :bigrazz: Wspomnień czar :biggrin: http://img651.imageshack.us/img651/5926/xxx.jpg Edytowane 21 Stycznia 2010 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Trochę zagadka na tym foto, ale kto ma wiedzieć ten wie :biggrin: Co tam Bartez piszczysz, że Ci zimno ? Gadałeś cały czas że lubisz zimę to sobie teraz rób kuligi. Ja wykorzystując piękną pogodę oddałem moto na gaźniki, zawory i takie tam pierdoły. Przyjdzie wiosna i jestem gotowy :crossy: No i muszę pogodzić jakoś jazdę moto i quadem z baldachimem. Może jakiś wózek boczny wyspawam ? Trzeba pomyśleć nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Trochę Cie podkur*ie :bigrazz: Wspomnień czar :biggrin: http://img651.imageshack.us/img651/5926/xxx.jpg mmmmmmm jakie ładne oczka:))) Trochę zagadka na tym foto, ale kto ma wiedzieć ten wie :biggrin: Co tam Bartez piszczysz, że Ci zimno ? Gadałeś cały czas że lubisz zimę to sobie teraz rób kuligi. Ja wykorzystując piękną pogodę oddałem moto na gaźniki, zawory i takie tam pierdoły. Przyjdzie wiosna i jestem gotowy :crossy: No i muszę pogodzić jakoś jazdę moto i quadem z baldachimem. Może jakiś wózek boczny wyspawam ? Trzeba pomyśleć nad tym. a Ty to od 2óch miesięcy próbowałes odpalić bandyte i jak Ci sie nie udało to dopiero do mechanika zawiozłeś, a nie tam jakiś serwis, regulacje itp... ;) maro nie przejmuj sie jak nie bedziesz mógł jeździć to b12 mozesz u mnie zostawić- bede przepalał maszynke co niedziele :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zimno cholera zimno, ale może za tydzień grzańca na stoku znowu wypijemy??? Kto chętny :icon_razz: Witajcie zimowo :) Jak udal sie wyjazd na narty do Unislawia ? Ja w sobote przejechalem sie troche enduro po drogach niesolonych, max 20 wiec zimno nie bylo, za to slisko. Kto cos slyszal o odwilzy niech pisze bedziemy zyc nadzieja. W TVN zapowiadali niewielkie ocieplenie na sam koniec styczna - OBY !! Taka pogoda jak ostatnio to jedyny okres kiedy marze o deszczu. A co tu opowiadac, było jak zawsze wyrąbiście :flesje: :spam: chcesz 40 % :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zimno cholera zimno, ale może za tydzień grzańca na stoku znowu wypijemy??? Kto chętny :icon_razz: A co tu opowiadac, było jak zawsze wyrąbiście :flesje: chcesz 40 % :icon_razz: :icon_mrgreen: 40% to pija pedały- dawaj cos mocniejszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) Zimno cholera zimno, ale moze za tydzien grzanca na stoku znowu wypijemy??? Kto chetny :icon_razz: No to jest prosta decyzja :lalag: - jak najbardziej. Za tydzien wracam ze ski-rekonesansu tam gdzie wiesz - wiec bede zajebiscie wprawiony (albo polamany). A ze smigania na stoku nigdy dosyc.. :icon_twisted: Edytowane 23 Stycznia 2010 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Wprawiny powiadasz..., zobaczymy, zobaczymy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Wprawiony powiadasz..., zobaczymy, zobaczymy :wink: No jak nie, jak tak? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 A ktoś może jutro na wyżły (na Mentor) chce wyskoczyć ? Mam zamiar jakoś w godzinach podwieczornych z moimi dzieciakami zajechać. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 40% to pija pedały- dawaj cos mocniejszego:) tia za tydz w Unisławiu :icon_razz: No to jest prosta decyzja :lalag: - jak najbardziej. więc jesteśmy umówieni godzinę ustalimy jeszcze Wprawiny powiadasz..., zobaczymy, zobaczymy :wink: dawaj, dawaj będzie fajnie a o wprawę się nie martw :flesje: będzie na pewno :bigrazz: A ktoś może jutro na wyżły (na Mentor) chce wyskoczyć ? Mam zamiar jakoś w godzinach podwieczornych z moimi dzieciakami zajechać. :bigrazz: chyba nie dotrę do kuj-pom....niestety :icon_rolleyes: ale za tydz. na stoku nalewka będzie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi