KingRider Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Wróciłam wśród żywych. Myślałam, że świńska mnie złapała, ale jednak nie. Co tu się dzieje!? stawianie lodów, lizaków, góffna, h*je, agencje czy inne lupanary. Po prostu zgnilizna moralna :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 właśnie spamerzy, co to ma znaczyć? Kinia a cały prezent już masz wypity?? Jak co to mam gdzieś jeszcze jedną taką butelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Kinia a cały prezent już masz wypity?? Jak co to mam gdzieś jeszcze jedną taką butelkę Tak daleko nie sięgam pamięcią, ale dobra była :icon_razz: Paweł zagłosowałam na twój lowelek :cool: taki czysty i zadbany, świeci się jak.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Myślałem, że skoro ostatnio nikt na łyżwy nie dał się namówić to reraz można by zorganizować łyżwy i coś wypić później :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Myślałem, że skoro ostatnio nikt na łyżwy nie dał się namówić to reraz można by zorganizować łyżwy i coś wypić później :icon_rolleyes: raz mogliby te pierniki przyjechac w rejon cch i csw, a nie tak- co oni lepszejsi?? ze niby duze miasto, ze maja duzo knajp i takie tam..... wku**wiłem sie ide spać albo nie, żartowałem :biggrin: ps teraz to sylwek to łyżwy czy inne picie bedzie nie w smak(dosłownie) :) a zresztą........ :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Na łyżwy bym przybyła nawet na sankach, tylko, że do nocy w robocie! Ale relacje zdane, następnym razem piszę się na ten te lodowisko :wink: raz mogliby te pierniki przyjechac w rejon cch i csw, a nie tak- co oni lepszejsi?? ze niby duze miasto, ze maja duzo knajp i takie tam..... A co my / oni będziemy u was robić!? macie jakieś ciekawe atrakcje turystyczne bądź lepsiejsze ciekawostki? Po za tym wy macie bliżej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Na łyżwy bym przybyła nawet na sankach, tylko, że do nocy w robocie! Ale relacje zdane, następnym razem piszę się na ten te lodowisko :wink: A co my / oni będziemy u was robić!? macie jakieś ciekawe atrakcje turystyczne bądź lepsiejsze ciekawostki? Po za tym wy macie bliżej :icon_mrgreen: JA jestem :icon_rolleyes: :bigrazz: ....ale Wy macie z górki :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 no dobra to w nowym roku można by coś skroić Tylko u mnie lodowiska to nie ma nie mówiąc już o wypożyczalni łyżew. Ale za to jakaś miła, sympatyczna, tania i dobra knajpka by się znalazła :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Paweł zagłosowałam na twój lowelek :cool: taki czysty i zadbany, świeci się jak.... :biggrin: Dziękuję - czuję się ukontentowany :bigrazz: Tak tak teraz to Wy jaśniepaństwo przyjedziecie do Nas na rewiry. A wierzcie mamy wiele atrakcji m.in: *dwie Biedronki *Tesco *stację Orlen *kilka sklepów Społem * Lidla (*** w budowie - ale już fundamenty są tak więc się liczy się) ** i coś extra : ABC vel Groszek (zmieniona nazwa dla niepoznaki i zmylenia przeciwnika + kwestie moralno/podatkowe) - ufff = sklep CAŁODOBOWY !!! Wiem wiem - powaliło WAS na kolana :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 szczególnie polecam ostatnia pozycje na liście :clap: nie raz, nie dwa mi życie uratował ten sklep- sklep najblizszy memu sercu :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 czyli nadal nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 tak jak zresztą zawsze :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jak to nic nie wiadomo? Ja dzisiaj idę na wyżły :P (przynajmniej jedno z nas jest pewne :bigrazz: ) Imprezę można zmontować jakoś styczniowo, mmm przebąkuje coś o pewnych wcześniejszych półtajnych ustaleniach :icon_twisted: . Będzie, zrobi się. Jakoś ;). Lukim. - ja się piszę na te SPOŁEMowskie sklepy obowiązkowo, tym mnie przekonałeś! :biggrin: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 No to już coś wiadomo. Dziś to ja jeszcze pewnie dłuuugo w pracy posiedzę, ale na wyżły w najbliższym czasie i tak muszę podskoczyc, bo młodsze pokolenie życ nie daje :wink: . Imprezę można zmontować jakoś styczniowo, mmm przebąkuje coś o pewnych wcześniejszych półtajnych ustaleniach :icon_twisted: . Będzie, zrobi się. Jakoś ;). to jak Grassowa bierzesz się za organizację?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dziś chyba Sywlester - to chyba się napiję. Czas zacząc :bigrazz: :flesje: Tak - kolegialnie/jednogłośnie i bez sprzeciwu przewagą 1 głosu wybraliśmy Grass na Przewodniczącą Samorządu Organizacyjnego Spotkania Noworocznogo2010, które odbędzie się w Sali UMK ..ku**a chyba coś mi się poje**o :icon_rolleyes: Ale niech zostanie. Grass szefową. Ja mogę być skarbnik :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi