bartez Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 oj cięzko, cięzko..... ale i tak wszystko wiem (pamiętam) wszystko to co mówicie to są pomówienia szyte grubymi nićmi!! :icon_mrgreen: zachowywałem sie bardzo kulturalnie..zazdrośnicy- docinac mi o moto!!; L2 jest zajebiste i tego nie zmienicie, wczoraj miałem ograniczony zasób słów to nawet sie nie broniłem :icon_mrgreen: prosze moderatora o 5 dniowy ban dla wszystkich, albo ostrzeżenie wzrokowe lub nagane przed klasą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 done Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 a co też chcesz ?? :icon_razz: Nie nie co to to nie ! Tylko nie bana bo popadnę w depresję paranoidalną i jeszcze może kupię B12 a wtedy kaplica :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 a se spamne- a co tam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 No nie już nie wyrabiam z usuwaniem, czyszczeniem, edytowaniem tego spamu. Opanujcie się trochę :icon_razz: * :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 No nie już nie wyrabiam z usuwaniem, czyszczeniem, edytowaniem tego spamu. Opanujcie się trochę :icon_razz: * :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: A po jaką choleRę? :icon_twisted: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 ......może kupię B12 ..... :bigrazz: Paweł dlaczego się nie chwalisz, że dałeś sprzęta na forumowy motocykl miesiąca?? Aaaa sorki, przecież to nie B 12. Nie ma czym się chwalic :biggrin: A po jaką cholerę? :icon_twisted: Nie no teraz to nie zasnę. Tyle tego pousuwałem i w ogóle, że sumienie już mi nawet po trzeźwemu jeździc nie pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Paweł dlaczego się nie chwalisz, że dałeś sprzęta na forumowy motocykl miesiąca?? Aaaa sorki, przecież to nie B 12. Nie ma czym się chwalic :biggrin: Przez wrodzoną skromność :biggrin: Aaa i dzięki za głos :flesje: Już czuje że wysuwam się na prowadzenie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak wygrasz to stawiam i zapraszam wszystkich :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) Jak wygrasz to stawiam i zapraszam wszystkich :icon_razz: jestes taki odważny bo wiadomo, ze fazeroskuter nie wygra nigdy- takie góffno; masz racje :biggrin: :icon_razz: czyli jednym słowem- h*j z imprezy :D Edytowane 29 Grudnia 2009 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 ...................................................... czyli jednym słowem- h*j z imprezy :D A już myślałem, że padnie coś w stylu- przegrany stawia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 A już myślałem, że padnie coś w stylu- przegrany stawia..... w sumie moze być, mi to pasuje :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 to dwóch nas już jest. Jeszcze ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 A już myślałem, że padnie coś w stylu- przegrany stawia..... Ok... Stawiam :icon_exclaim: Każdemu po lizaku odpustowym :bigrazz: A jak wygram to se kupie za wygraną Duce 1098 S i stawiam każdemu loda :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ok... jak wygram to stawiam każdemu loda :icon_rolleyes: A w jakiej agencji?? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi