borys_moto Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Wyjazd do Rumuni calkiem niezly - oczywiscie nie obylo sie bez deszczu i drobnych awarii, ale kraj wart motocykla ! Trasa 67C dla milosnikow enduro bedzie aktualna jeszcze 1-2 moze 3 lata, pozniej zmieni sie w asfaltowa droge i bedzie po zabawie. W tym roku juz rownali niektore odcinki, zmuszajac tym czasami do przekopywania sobie zasypanych odcinkow :) Skad wiesz ze bylem w Rumunii ? Opowiadałeś że ruszasz jak byliśmy kiedyś w Głuchowie, dlatego byłem ciekaw Twojej wyprawy. Odwiedziłeś zamek Drakuli, i zaliczyłeś trasę Transfogarską ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Jeśli prognozy pogody na weekend się utrzymają (słońce, 12-13 stopni :biggrin: ), to można by coś ponownie skręcić. .....................................................: a ma byc nieźle więc....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Wstyd przyznać, ale z braku czasu od października ani jednego kaema nie przybyło. W sumie, jeżeli pogoda będzie taka jak mówią, może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Zaden wstyd-to obciach przecież ( u mnie też, chyba nawet większy :icon_razz: ) p.s. Kingu-na 67 str. ŚM trzecia od prawej :lalag: Pięknie, jak zwykle :D Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Kinia na sobote sie przygotuj LUKOIL kolo 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Wy to macie fajnie moze pojezdzicie w taka pogode ładną.. ja z gardłem jak pomidor... gazniki zapchane.... i moja biedna fajera z spalona oponą stoi bo myslałem ze juz pogody nie bedzie... ale moze w wigilie po smigam... po kolacji... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 (edytowane) . ale moze w wigilie po smigam... po kolacji... :cool: To wtedy będziemy zazdrościć;) A tymczasem - zdrówka! Dla zainteresowanych "sponto/anem" propozycja na jutro/znaczy dziś: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1527668 Edytowane 20 Listopada 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 z toronto o ktorej wylot?? koło 11 na lukoil czy juz nie wiem jak ta stacja sie nazywala ....moze byc?? ta na szosie Lubickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Co tam? Pojeździli coś..? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 wczoraj ponad 300 km nawinięte dziś juz pogoda nieciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 wczoraj ponad 300 km nawinięte dziś juz pogoda nieciekawa A ja dzisiaj troszkę pośmigałem :crossy: do Tucholi się zachciało :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 (edytowane) Co tam? Pojeździli coś..? :wink: Pojeździli odrobinę ;) wczoraj ponad 300 km nawinięte dziś juz pogoda nieciekawa Dzisiaj też, ale tylko "miastowo", wczoraj było jednak lepiej z warunkami. No i dzięki za przejażdżki :) Edytowane 22 Listopada 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 (edytowane) Daras - jak wrzucisz I-szy bieg to puść hamulec !! Bo jak zapomnisz to wtedy druty wychodzą :biggrin: Albo weź dobrze napędź koło i póść gwałtownie - szybko wystartujesz. Trochę wczoraj polatali bo pogoda była miód. Nawinięte dobre 150 km i aż się wierzyć nie chce, ze to prawie koniec listopada. Oby tak dalej !! Edytowane 23 Listopada 2009 przez Marek BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 A może pojawcie się po Galerią Copernicus i kwestujemy???? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaden wstyd-to obciach przecież ( u mnie też, chyba nawet większy :icon_razz: ) p.s. Kingu-na 67 str. ŚM trzecia od prawej :lalag: Pięknie, jak zwykle :D Od B. nic, więc chyba jedziemy na tym samym wózku :icon_mrgreen: Marzka- ale , żeś znalazła! :biggrin: dzięki za info :wink: A może pojawcie się po Galerią Copernicus i kwestujemy???? :cool: będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi