GRASS Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 A tak po za tym sroda i czwartek ma byc ladny wiec moze bysmy cos zrobili (tym razem w bydzi) taka luzna propozycja :icon_mrgreen: Kartodrom? :bigrazz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Luki twój sms nas nie zniechęcił, było bardzo ciepło, miło i sympatycznie :biggrin: U was podobno padało!? :bigrazz: Ale on nie miał Was zniechęcić ! Wręcz odwrotnie !!! (leżałem w łóżku skuty chorobą - ale myślami byłem przy Was :bigrazz: ) Dobra dobra. Dawać foty :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Kartodrom? :bigrazz: :buttrock: :crossy: czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 :buttrock: :crossy: czemu nie Odpada - okazuje się, że sezon został zamknięty w ubiegłym tygodniu, zapomniałam, że to już październik. (leżałem w łóżku skuty chorobą - ale myślami byłem przy Was :bigrazz: ) Dobra dobra. Dawać foty :wink: Nie ma fot, nie ma, trzeba było choróbsko przywieźć, przeszłoby szybko :wink: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) Grass, jak kolanko? :icon_mrgreen: Edytowane 5 Października 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) Grass, jak kolanko? :icon_mrgreen: Okazuje się, że nie tylko jedno, oba :icon_mrgreen: Ale muszę powiedzieć, że buty masz wygodne, prawie jak moje, więc nie dziwię się, że byłam uparta i trzymałam się swojej wersji :icon_twisted: Dla niewtajemniczonych - schodziłyśmy z Kinią na kolanko, tylko ona z wdziękiem i klasą, a ja totalnie bez :bigrazz: bez sliderów więcej tak nie robię :icon_evil: Kinia, było :buttrock: :biggrin: Edytowane 5 Października 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Okazuje się, że nie tylko jedno, oba :icon_mrgreen: Ale muszę powiedzieć, że buty masz wygodne, prawie jak moje, więc nie dziwię się, że byłam uparta i trzymałam się swojej wersji :icon_twisted: Dla niewtajemniczonych - schodziłyśmy z Kinią na kolanko, tylko ona z wdziękiem i klasą, a ja totalnie bez :bigrazz: bez sliderów więcej tak nie robię :icon_evil: Kinia, było :buttrock: :biggrin: Uparta to mało powiedziane, ty głęboko w to wierzyłaś :biggrin: A schodzenie z Tobą na kolano w błocie, deszczu czy na asfalcie, za każdym razem mimo wszystko jest czystą przyjemnością :icon_mrgreen: I w siatkówkę się pograło :icon_razz: i ehh... fajnie było. Trzeba powtórzyć niebawem ten stan :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 siata plażowa rozumiem w Borkach * :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 siata plażowa rozumiem w Borkach * :bigrazz: ba i w bikini :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Ja jak zwykle wszystko przegapilem. Gdzie to kolano, gdzie siatkowka, a i jeszcze bikini... Taka impreza i to beze mnie? Nastepnym razem nie przepuszcze. ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 :banghead: tak bywa :icon_mrgreen: ale co tam jeszcze bedzie okazja BIKINI zobaczyc :flesje: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 ba i w bikini :wink: łeeee myślałem, że toples :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Tak, było bikini, było topless, było błoto, była siatka, są nawet foty z tych pięknych chwil, upchnięte głęboko, byle nie pamiętać i nie widzieć ponownie :icon_twisted: :D Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Tak, było bikini, było topless, było błoto, była siatka, są nawet foty z tych pięknych chwil, upchnięte głęboko, byle nie pamiętać i nie widzieć ponownie :icon_twisted: :D POKA POKA!!! :bigrazz: PS. pada:((((( :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Tak, było bikini, było topless, było błoto, była siatka, są nawet foty z tych pięknych chwil, upchnięte głęboko, byle nie pamiętać i nie widzieć ponownie :icon_twisted: :D Jak mozna byc tak brutalnym opowiadajac o takich wyczynach, ba - nawet mowiac ze sa udokumentowane, i nie pokazujac zdjec... Jak zdjec nie pokazesz to ja chce zobaczyc nastepnym razem takie cuda na zywo ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi